Στην Μύκονο ο Πάνος Μουζουράκης με τη σύντροφό του - Περπατούσαν αγκαζέ σαν ερωτευμένοι έφηβοι

Χαιρετούσε όλους τους θαυμαστές του ο τραγουδιστής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στην Μύκονο ο Πάνος Μουζουράκης με τη σύντροφό του - Περπατούσαν αγκαζέ σαν ερωτευμένοι έφηβοι

Στην Μύκονο βρέθηκε ο Πάνος Μουζουράκης με την σύντροφό του Τζίνα Βαρέλα για να κάνουν ολιγοήμερες διακοπές μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Το ζευγάρι μετράει 3 χρόνια σχέσεις και παραμένει πολύ ερωτευμένο.

Οι δυο τους προσπαθούν όσο μπορούν να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο δεν την κρύβουν κιόλας, αφού κάνουν και αρκετές κοινές αναρτήσεις στα social media.

Η βόλτα Μουζουράκη - Βαρελά στη Μύκονο

Η κάμερα του Mykonos Live TV τους απαθανάτισε να περπατούν στα κοσμικά Ματογιάννια με casual chic look! Ο Πάνος Μουζουράκης και η αγαπημένη του βόλταραν στα γραφικά σοκάκια πιασμένοι αγκαζέ.

Έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Τζίνα Βαρελά ο Πάνος Μουζουράκης

Ο Πάνος Μουζουράκης εδώ και αρκετό καιρό έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Τζίνας Βαρελά. Οι δυο τους κάνουν συχνά κοινές εμφανίσεις ενώ δε διστάζουν να δείξουν τον έρωτά τους και στα social media.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, μίλησε στην εφημερίδα Real και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως το ενδεχόμενο της οικογένειας με την σύντροφό του είναι κάτι που τον τελευταίο καιρό τον έχει απασχολήσει αρκετά, μιας και πριν από λίγους μήνες δήλωνε κατηγορηματικά πως δε θέλει να κάνει παιδί.

«Είμαστε ακόμη καλύτερα με την Τζίνα. Ακόμα δεν έχω πάρει την απόφαση, αλλά τριγυρνά στο μυαλό μου η δημιουργία οικογένειας. Ο Νίκος Χατζηνικολάου στο “Ενώπιως Ενωπίω” με έβαλε σε σκέψεις… » - δείτε εδώ τη συνέντευξή του στο Ενώπιος Ενωπίω.

Αναφερόμενος στο The Voice, σχολίασε: «Φέτος θα αλλάξω τακτική, θα πηγαίνω μόνο με τους περίεργους. Όλα τα κοριτσάκια θα επιλέγουν τον Σάκη Ρουβά και τον Κωνσταντίνο Αργυρό».

Πάνος Μουζουράκης Τζίνα Βαρελά οικογένεια