''Ρίγη συγκίνησης'' λίγους μήνες μετά τον θάνατο του MadClip - Ευχάριστα νέα για την οικογένεια του

Θα χαιρόταν πολύ με αυτό εάν ζούσε...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Ρίγη συγκίνησης'' λίγους μήνες μετά τον θάνατο του MadClip - Ευχάριστα νέα για την οικογένεια του

O αγαπημένος Mad Clip μπορεί να έφυγε νωρίς από τη ζωή και να μην ολοκλήρωσε το έργο του στη μουσική, όμως ακόμα και μετά το θάνατό του βλέπουμε πόσο αγαπητός ήταν στο κοινό αλλά και πόσα πολλά είχε να δώσει στο χώρο. Ευχάριστα νέα έγιναν γνωστά για το όνομά του και σίγουρα η είδηση πως η φωτογραφία του μπήκε στην Times Square στην Νέα Υόρκη θα έχει συγκινήσει την οικογένεια του.

Είναι γνωστό πως ο τράπερ μεγάλωσε στην Αμερική καθώς έχει και συγγενείς του εκεί, συνεπώς εάν ήταν στη ζωή η στιγμή αυτή θα του έδινε σίγουρα μεγάλη ευχαρίστηση. Σε κάθε περίπτωση μετά την κυκλοφορία του νέου του δίσκου και μετά τη viral πρώτη εμφάνιση της αδερφής του στα μουσικά δρώμενα, φίλοι και συγγενείς του Πέτερ θα χαμογελούν ξανά.

Τίμησαν τον Mad Clip με αφίσα στη Νέα Υόρκη

Mad Clip

Κυκλοφόρησε ο τελευταίος δίσκος του Mad Clip - Σε κλίμα συγκίνησης φίλοι και οικογένεια

Μετά την τεράστια επιτυχία της αδερφής του στο ξεκίνημά της στην μουσική βιομηχανία, ο Mad Clip συνεχίζει να ζει όπως φαίνεται μέσα από τα τραγούδια του, καθώς κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο album του με τίτλο «Money And Drugs Can’t Live In Poverty» μιας και τα αρχικά γράμματα αποτελούν το όνομά του.

Με χαρά και συγκίνηση, η Capital Music και η Panik Records το κυκλοφόρησαν, και η κίνηση αυτή αποτελεί είναι ένα φόρο τιμής στον μεγάλο αυτό καλλιτέχνη που το κοινό του λάτρεψε και συνεχίζει να λατρεύει. Οι συνεργάτες και η οικογένειά του αποφάσισαν να μοιραστούν με τον κόσμο τα τραγούδια του, Το tracklist περιλαμβάνει κάποια solo κομμάτια που ο δημοφιλής καλλιτέχνης είχε ολοκληρώσει πριν το τραγικό τροχαίο, τα «Rockstar», «Brookie» και «Coupe».

Επίσης, υπάρχουν τραγούδια, όπως τα «Kawasaki», «Nani», «Chit Chat», «Parto Habari» και «Streets», συνεργασίες του Mad Clip με συναδέλφους του που αποτελούσαν τη φιλική και επαγγελματική οικογένειά του, όπως οι Light, FY, Rack, Thug Slime, Dj Stephan, BeTaf Beats, Fly Lo, Strat, Display, Muneylord, Mike G, Redface, Billy Sio και Justodd Beats με επιμέλεια του Skyve.

TAGS