Τρυφερά ενσταντανέ για Μπισμπίκη - Βανδή! Καθόταν στα πόδια του σε έξοδο τους αδιαφορώντας για τα βλέμματα

Full ερωτευμένο το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τρυφερά ενσταντανέ για Μπισμπίκη - Βανδή! Καθόταν στα πόδια του σε έξοδο τους αδιαφορώντας για τα βλέμματα

Η Δέσποινα Βανδή μπορεί να μην θέλει να μιλάει για την προσωπική της ζωή, ωστόσο δεν κρύβει λεπτό τον έρωτα της με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Οι κοινές εμφανίσεις είναι αρκετές, ενώ σχεδόν κάθε φορά ο ηθοποιός την συνοδεύει στα νυχτερινά κέντρα που τραγουδάει για να την απολαύσει.

Σήμερα, Κυριακή 8/5 η εκπομπή Open Weekend έφερε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία τους από έξοδο τους. Το ζευγάρι ήταν αγκαλιασμένο σε μια καρέκλα, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Να σημειωθεί μάλιστα, πως οι φήμες που θέλουν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας φουντώνουν μέρα με την ημέρα πιο πολύ.

Η φωτογραφία Μπισμπίκη - Βανδή

Η απάντηση για το γάμο τους

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι και ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο για τα δημοσιεύματα που την θέλουν να παντρεύεται με τον Βασίλη Μπισμπίκη, αλλά και την ανάρτηση της με τα νυφικά που φούντωσε τις φήμες για το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Όταν λοιπόν της έγινε η ερώτηση, η τραγουδίστρια ξεκίνησε τα γελάκια, ενώ δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση διαψεύδοντας την είδηση. Αντιθέτως ζήτησε να της γίνει άλλη ερώτηση, ενώ αρκέστηκε να πει μόνο πως είναι ευτυχισμένη.

Λίγο πιο πριν στην εκπομπή προβλήθηκε και ένα πλάνο από την εμφάνιση της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει στην Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης για να την απολαύσει. Μάλιστα, το ζευγάρι δεν δίστασε να ανταλλάξει και ένα καυτό φιλί ενώ τους τραβούσαν βίντεο δεκάδες κινητά.

Επίσης, η εκπομπή Open Weekend δημοσίευσε άλλη βίντεο στα οποία δείχνουν τον Βασίλη Μπισμπίκη να χορεύει ξέφρενα την ώρα που η Δέσποινα Βανδή τραγουδούσε επί σκηνής. Η τραγουδίστρια αφιέρωνε κατά τη διάρκεια της βραδιάς τραγούδια στον ηθοποιό, ενώ εκείνος δεν σταματούσε να της στέλνει φιλιά από κάτω.