Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Κατερίνας Στικούδη στο Instagram

"Τώρα καταλαβαίνω... τώρα σέβομαι ακόμα περισσότερο..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Κατερίνας Στικούδη στο Instagram

Λίγες ημέρες μετά τα ευχάριστα που ανακοίνωσε, η Κατερίνα Στικούδη συγκίνησε με μια ανάρτηση που πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή την γιορτή της μητέρας που είναι σήμερα, Κυριακή 8/5.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην μαμά της, αλλά και στο γιο της που ήρθε στον κόσμο πριν από μερικούς μήνες και ολοκλήρωσε την οικογενειακή της ευτυχία.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Στικούδη

«Μου είπε ένας φίλος χτες .. Γιορτάζεις αύριο ε? Για λίγο αναρωτήθηκα τι λέει .. και μετά σκέφτηκα. Μαμά μου , μητέρα , μανούλα μου Σ αγαπώ πολύ και Σ ευχαριστώ για όλα … Τώρα καταλαβαίνω .. τώρα σέβομαι ακόμα περισσότερο … τώρα σκέφτομαι ακόμα πιο πολύ πριν μιλήσω ! Πόση δύναμη έχει ένα χαμόγελο σου .. μια αγκαλιά σου … Βυρωνάκο μου για σένα θα είμαι πάντα εδώ» έγραψε στην ανάρτησή της η Κατερίνα Στικούδη.

Ντυμένοι ασορτί και χαμογελαστοί η Στικούδη και ο Σερίφης στους δρόμους της Αθήνας

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και μετά την απόκτηση του παιδιού τους οι κοινές τους εμφανίσεις σπανίζουν. Ο φωτογραφικός φακός, όμως, κατάφερε να τους εντοπίσει σε μία έξοδό τους, όπου και οι δύο ήταν πανέμορφοι και το χαμόγελο δεν έφευγε από το πρόσωπό τους.

Ντυμένοι ασορτί, με κόκκινα αθλητικά μπλουζάκια, που θυμίζουν ομάδα ράγκμπι, με λευκές μακρυμάνικες μπλούζες εσωτερικά και τζιν παντελόνι έκλεψαν τις εντυπώσεις και τα βλέμματα στράφηκαν πάνω τους. Την διαφορά έκανε ο σερίφης που το παντελόνι του δεν ήταν ένα απλό τζιν, αλλά ολόσωμη φόρμα, ενώ η Στικούδη φορούσε ένα κοντό σορτσάκι, ένα διχτυωτό καλσόν και ψηλές λευκές μπότες. Μάλιστα, η ίδια είναι πιο αδύνατη από ποτέ.

Οι δυο τους εντοπίστηκαν στο Αιγάλεω και απ' ότι φαίνεται δεν έχει αλλάξει τίποτα ανάμεσά τους, ενώ ο γιος τους Βύρωνας έχει κάνει τον έρωτά τους ακόμη πιο δυνατό.

Η κοινή έξοδος του Βαγγέλη Σερίφη και της Κατερίνας ΣτικούδηΚατερίνα Στικούδη - Βαγγέλης Σερίφης