Χαμογέλα και πάλι: "Ντρεπόμουν να εκτεθώ ακόμα και σε σένα" - Ξέσπασαν σε κλάματα Χρηστίδου και Κοντοβά

Η εξομολόγηση της Χριστίνας για τη υιοθεσία της μικρής Ada

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαμογέλα και πάλι:

Καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε σήμερα 8/5 η Χριστίνα Κοντοβά με σκοπό να μιλήσει για την υιοθεσία της μικρής Ada από την Ουγκάντα, με αφορμή την γιορτή της Μητέρα. Το κλίμα ανάμεσα στην ίδια και την Σίσσυ Χρηστίδου ήταν πολύ συναισθηματικά φορτισμένο μιας και η παρουσιάστρια είναι νονά της μικρής.

Η επιχειρηματίας λοιπόν, μίλησε για όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, τους μήνες που έζησε στην Ουγκάντα μέχρι να καταφέρει να πάρει στην Ελλάδα την κορούλα της, αλλά και για τους ανθρώπους που την βοήθησαν.

Μάλιστα, η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε πως όταν η Χριστίνα Κοντοβά ξεκίναγε το ταξίδι της υιοθεσίας, εκείνη έμαθε για την αρρώστια της μητέρας της.

Όσα εξομολογήθηκαν Κοντοβα - Χρηστίδου

«Για μένα αυτό είναι ένα πολύ προσωπικό ταξίδι. Το ταξίδι που ξεκίνησε η Χριστίνα με την Ada συνέπεσε με την ασθένεια της μητέρας μου. Ταυτόχρονα όταν είχαμε αυτά τα δυσάρεστα νέα, η Χριστίνα έφευγε. Καθημερινά, όταν συνομιλούσαμε, έπρεπε να διαχειριστούμε τη λύπη και τη χαρά μαζί. Αυτό μας έδεσε περισσότερο και γι’ αυτό αποφασίσαμε να το μοιραστούμε με πολύ ειλικρίνεια μαζί σας» είπε η παρουσιάστρια.

«Θέλω να πω κάτι. Ντρεπόμουν να εκτεθώ ακόμα και σε σένα. Θυμάμαι μια στιγμή που ήμουν στην Ουγκάντα, μιλούσαμε στο τηλέφωνο, περνούσες κι εσύ τα δικά σου και μιλούσαμε για κάτι πολύ σοβαρό. Η Ada θέλει την προσοχή μου, τραβάει το παντελόνι μου και της λέω ότι μιλάω για κάτι πολύ σοβαρό.

Τότε έπεσε κάτω και άρχισε να κλαίει. Κλείσαμε το τηλέφωνο και μέχρι το βράδυ ένιωθα ντροπή που ήσουν μπροστά σε μια τέτοια στιγμή και σε πήρα να σου πω συγγνώμη. Μου απενοχοποίησες ότι μπορω να έχω μια δύσκολη στιγμή με το παιδί μου και να είσαι μπροστά. Δυστυχώς, θέλουμε όλες να έχουμε μια τέλεια εικόνα αλλά δεν υπάρχει τέλεια μαμά» είπε η Χριστίνα Κοντοβά.

Το συγκινητικό δώρο της Σίσσυς Χρηστίδου στη μικρή Ada

Η Χριστίνα Κοντοβά έχει αλλάξει την ζωή της 360 μοίρες με τον ερχομό της μικρής της κόρης στην ζωή. Είναι γεγονός πως η σχεδιάστρια βιώνει την απόλυτη ευτυχία καθώς ήθελε πάρα πολύ να γίνει μητέρα. Έτσι λοιπόν, οι δύο τους είναι αχώριστες και τις βλέπουν σχεδόν παντού μαζί.

Η πιο πρόσφατη βόλτα τους ήταν στην νονά της Ada, καθώς έχει αποκαλυφθεί πως η Σίσσυ Χρηστίδου θα βαφτίσει το κοριτσάκι. Μια μοναδική σχέση αρχίζει να δημιουργείται με την Κοντοβά να κάνει story το δώρο που έλαβε η μικρή της.

Το δώρο της Χρηστίδου στην κόρη της Κοντοβά