«Είμαι και σνομπ....» - Αφοπλιστικός ο Χρήστος Λούλης

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στη Ναταλία Γερμανού και ήταν πιο ειλικρινής από ποτέ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είμαι και σνομπ....» - Αφοπλιστικός ο Χρήστος Λούλης

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε ο Χρήστος Λούλης την Κυριακή 8/5 με αφορμή τη νέα σειρά του Alpha, «Ψέματα», στην οποία πρωταγωνιστεί. Πρόκειται για μία ανατριχιαστική ιστορία, η οποία θα διχάσει και θα προβληματίσει. Δύο πρωταγωνιστές στέκονται αντιμέτωποι και προσπαθούν να αποδείξουν την δική τους αλήθεια! (Δείτε εδώ τις δηλώσεις του για το ρόλο του στη Super Κατερίνα)

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα αλλά δε παρέλειψε να είναι και αφοπλιστικά ειλικρινής, πράγμα που συνηθίζει. Μέσα σε όλα, ο γνωστός ηθοποιός παραδέχθηκε ότι είναι… και σνομπ και απόμακρος!

Όσα παραδέχθηκε ο Χρήστος Λούλης στη Ναταλία Γερμανού για τον εαυτό του

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Λούλης σημείωσε χαρακτηριστικά: «είμαι καλόψυχος και καλόπιστος, θέλω να κάνουμε πλάκα και χιούμορ αλλά δεν μπορώ να μην είμαι ειλικρινής. Είμαι και σνομπ, είμαι και απόμακρος. Τι να κάνω; Είμαι και αυτό. Μπορεί κάποιος να με βρει σε μια φάση που να μην είμαι και ο πιο κοινωνικός άνθρωπος στον κόσμο».

«Καταλαβαίνω δηλαδή πως κάποιος μπορεί να δίνει σε μένα μόνο ένα πράγμα και να το μεγενθύνει. Να πει, «α αυτό είσαι». Τώρα όμως θα δώσουμε σημασία σε ότι ακούγεται για εμάς, Ναταλία;» συμπλήρωσε ο Χρήστος Λούλης συζητώντας με τη Ναταλία Γερμανού.

Πασίγνωστη ηθοποιός - Αυτή είναι η κούκλα σύζυγος του Χρήστου Λούλη

Ο Χρήστος Λούλης έκανε μία πολύ γκράντε επιστροφή στα τηλεοπτικά δρώμενα με τη σειρά «Ψέματα», η οποία έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης (5/5) στον ALPHA, ξετρελαίνοντας το τηλεοπτικό κοινό (δείτε εδώ τι τηλεθέαση σημείωσε).

Ο έμπειρος ηθοποιός, φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά στο τμήμα οικονομικής επιστήμης, αλλά εγκατέλειψε τη σχολή για να σπουδάσει υποκριτική στο Ελληνικό Θέατρο Τεχνών στα 20 του, απ' όπου αποφοίτησε το 1999. Έχει συμμετάσχει σε αρκετές παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου, κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Το 2008, και συγκεκριμένα στις 29 Σεπτεμβρίου, ο Χρήστος Λούλης παντρεύτηκε με την αγαπημένη του, επίσης ηθοποιό, Έμιλυ Κολιανδρή.

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά, τη Σμαράγδα και τον Αλέξανδρο, ενώ κατά κύριο λόγο επιλέγουν να κρατάνε την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.