Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού - Χιλιάδες αντιδράσεις στο διαδίκτυο

Η τρυφερή φωτογραφία για τη γιορτή της μητέρας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού - Χιλιάδες αντιδράσεις στο διαδίκτυο

Η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να γιορτάσει τη μέρα της μητέρας με μία πολύ συγκινητική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ίδια άλλωστε έχει αποφασίσει να αφιερώσει το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητάς της στα δύο της παιδιά, τον Σάββα και τη μικρή Αναστασία.

Μάλιστα πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό πως εκείνη και ο σύζυγός της, Δημήτρης Θεοδωρίδης, έχουν προγραμματίσει να βαφτίσουν τα παιδιά τους φέτος το καλοκαίρι στη Μύκονο (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες).

Αυτή τη φορά λοιπόν, προκειμένου να γιορτάσει τη γιορτή της μητέρας, η Δούκισσα Νομικού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα υπέροχο στιγμιότυπο από μία από τις δύο γέννες της.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, οι αντιδράσεις κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε ήταν πάρα πολλές.

Κίνηση ανθρωπιάς από τη Δούκισσα Νομικού

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Δούκισσα Νομικού, η οποία τον χρησιμοποιεί είτε για να μοιραστεί φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, είτε όμως για να προσφέρει την βοήθειά της.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, η όμορφη παρουσιάστρια και μαμά μας καλεί όλους να συμμετέχουμε σε μια πρωτοβουλία, που έχει ως σκοπό την προστασία και την φροντίδα των παιδιών σε ανάγκη που ξέφυγαν από την δίνη του πολέμου.

Η φιλοξενία των παιδιών θα γίνει σε προσφάτως ανακαινισμένο κτήριο του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ), που παραχωρείται στην Ένωση "Μαζί για το Παιδί", κατόπιν πρωτοβουλίας και οργάνωσης της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνας Μιχαηλίδου.

«Μαζί, τους αγκαλιάζουμε» @mazigiatopaidi. Ας γίνουμε μια μεγάλη, μια δυνατή, μια ανθρώπινη αγκαλιά, για τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη ????????

DoukissaNomikou #MaziGiaToPaidi #SupportMazi #MaziTousAgaliazoume #DNsupports», έγραψε χαρακτηριστικά η Δούκισσα στην λεζάντα της ανάρτησής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.