Eurovision 2022: Ξανθός γαλανομάτης - Αυτός είναι ο σύντροφος της Αμάντα Γεωργιάδη

Οι κοινές τους φωτογραφίες στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Eurovision 2022: Ξανθός γαλανομάτης - Αυτός είναι ο σύντροφος της Αμάντα Γεωργιάδη

Με το τραγούδι «Die Together» θα εκπροσωπήσει φέτος η Αμάντα Γεωργιάδη την Ελλάδα στην Eurovision, ένα τραγούδι που ήδη βρίσκεται πολύ ψηλά στα στοιχήματα.

Οι πρόβες έχουν ήδη ολοκληρωθεί (δείτε εδώ το συγκλονιστικό φόρεμά της) αποσπώντας πολύ θετικά σχόλια και όλα είναι έτοιμα προκειμένου να την δούμε στον πρώτο ημιτελικό, που θα γίνει αύριο 9/5. Η νεαρή τραγουδίστρια πολλές φορές έχει αναφέρει πως το τραγούδι αυτό το είχε γράψει στο παρελθόν, μετά από έναν χωρισμό που είχε.

Ωστόσο, η Αμάντα βρίσκεται σε μια πολύ όμορφη φάση της ζωής της, καθώς έχει βρει τον έρωτα στα μάτια ενός νέου άντρα.

Τρελά ερωτευμένη η Αμάντα Γεωργιάδη

Το όνομά του είναι Erlend Iversen Nakken, είναι φοιτητής Ψυχιατρικής σε Πανεπιστήμιο της Νορβηγίας.

Είναι κοντά ηλικιακά, ενώ γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιο, με τον Erlend να είναι πιο εξωστρεφής και να δημοσιεύει κατά καιρούς κάποια κοινά τους στιγμιότυπα. Μάλιστα, στις πληροφορίες του προφίλ του ο σύντροφος της Αμάντας αναφέρει: «Είμαι το αγόρι της Αμάντα».

Η απάντηση της Αμάντας Γεωργιάδη στο ρατσιστικό σχόλιο του Πολωνού δημοσιογράφου

Λίγο πριν την τελική ευθεία του 66ου Διαγωνισμού της Eurovision βρισκόμαστε και οι προετοιμασίες για τους πρώτους δύο ημιτελικούς έχουν πάρει φωτιά. Η Ελλάδα, όπως και οι περισσότερες χώρες έχει ήδη ολοκληρώσει την δεύτερη πρόβα αλλά και τη συνέντευξη Τύπου πριν τον Α' ημιτελικό στις 10/5.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ένας δημοσιογράφος έκανε μία αρκετά προβοκατόρικη ερώτηση στην Αμάντα Γεωργιάδη την Ελληνίδα εκπρόσωπο. Την ρώτησε γιατί η Ελλάδα επιλέγει τα τελευταία χρόνια να στέλνει στον μουσικό διαγωνισμό Ελληνίδες ομογενείς του εξωτερικού. (Δείτε εδώ τι απάντησε η Αμάντα)

Για όλα αυτά μίλησε το πρωί της Παρασκευής 6/5 στον αέρα του Πρωινού, η Ελληνίδα τραγουδίστρια.

«Ήταν λίγο περίεργη η ερώτηση που δέχθηκα. Είμαι Ελληνίδα, αλλά είμαι από την Νορβηγία. Πολύ σωστά δόθηκε η απάντηση από την Σοφία, την επικεφαλής της ελληνικής αποστολής, ότι με βρήκαν γιατί έχω ένα ταλέντο και όχι γιατί είμαι από την Νορβηγία», σχολίασε η Αμάντα Γεωργιάδη.

Ενώ πρόσθεσε πως η σχέση της με την χώρα καταγωγής της είναι στενή: «Την αγαπάω πάρα πολύ την Ελλάδα. Κάθε χρόνο έρχομαι στα Γιάννενα και στην Πρέβεζα, κάνω μπάνια εκεί. Η γιαγιά μου, που την αγαπάω πάρα πολύ, μένει στα Γιάννενα».