«Κάποιοι κοροϊδεύουν το...» - Καταπέλτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στα backstage του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο

Σε ποιους απευθύνεται;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Κάποιοι κοροϊδεύουν το...» - Καταπέλτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στα backstage του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο

Το βράδυ της Κυριακής 8/5 πραγματοποιήθηκε ο τελικός του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» - δείτε ποιος κέρδισε τα 50.000 ευρώ - και η δημοσιογράφος Άννα Ζηρδελή με την κάμερα του «Super Κατερίνα», βρέθηκε στα Backstage και συνάντησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Τότε ο παρουσιαστής θέλησε να εκφράσει ένα μικρό παράπονο που έχει.

Το παράπονο του Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Είμαι πολύ περήφανος για το αποτέλεσμα στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» γιατί είναι δύσκολο να γίνει αυτό το πρόγραμμα στην Ελλάδα. Βλέπουμε τα προγράμματα του εξωτερικού που πηγαίνουν εκατομμύρια άνθρωποι για να διαγωνιστούν και βγαίνουν οι κορυφαίοι. Εμείς εδώ πέρα δεν έχουμε τόσο κόσμο οπότε, έστω αυτά τα ταλέντα που βγήκαν, ήταν μεγάλη τιμή».

«Δεν γνωρίζω αν το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» θα επαναληφθεί του χρόνου. Δεν πιστεύω όμως πως είναι ένα πρόγραμμα που πηγαίνει κάθε χρόνο. Είμαι πολύ ευτυχισμένος κλείνοντας για την ποιότητα του αποτελέσματος γιατί δεν βγάλαμε ούτε ανθρώπους να τους κοροϊδέψουμε, ούτε βγάλαμε αυτά τα γνωστά… να μην τα ονομάσω τώρα κάπως. Δεν βγάλαμε δηλαδή ανθρώπους για να ανεβούν απλά στη σκηνή και να γελάσουμε με αυτό που κάνουν και να καλύψουμε μόνο τηλεοπτικό χρόνο».

«Κάποιοι εκτιμούν και καταλαβαίνουν το ήθος και την ποιότητα μου, κάποιοι δεν το εκτιμούν, κάποιοι δεν το πιστεύουν και κάποιοι κοροϊδεύουν. Δεν φαντάζεστε όλη μου τη ζωή, αυτά τα τριάντα χρόνια, τι έχω ακούσει», ολοκλήρωσε ο παρουσιαστής

Στα μαχαίρια ο Αρναούτογλου με τον Ατζούν

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει πολλούς τρόπους να εκφραστεί για ό,τι τον απασχολεί και την Παρασκευή 6/5 αποφάσισε να μιλήσει μέσα από την εκπομπή του στο ραδιόφωνο, Sfaira 102.2. Ο λόγος που τον έκανε να γίνει σε ένα βαθμό αφορά το ελληνικό survivor 5 και την στάση του παραγωγού Ατζούν.

Το πρόγραμμα προβάλλεται έξι φορές τη βδομάδα πια και η αλήθεια είναι πως αν όχι σε όλα τα επεισόδια σχεδόν στα πιο πολλά επικρατούν εντάσεις, τσακωμοί και ευτράπελα δίχως αύριο. Όλα αυτά λοιπόν, ενοχλούν τον πρώτο παρουσιαστή του συγκεκριμένου ριάλιτι επιβίωσης και θέλησε να το δηλώσει. Όταν μάλιστα του είπαν, πως οι τραγικές και συνεχείς εντάσεις, που προκαλεί ο Εμμανουήλ, φέρνουν νούμερα, τότε ήταν που δεν άντεξε άλλο...

Γρηγόρης Αρναούτογλου