«Παίζεται το όνομά μου» - Η Κωνσταντίνα "σπάει" τη σιωπή της για την επιστροφή της στο σχήμα με την Σαμπρίνα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Παίζεται το όνομά μου» - Η Κωνσταντίνα

Η περίφημη τραγουδίστρια Κωνσταντίνα Κωνσταντίνου προετοιμαζόταν για τις εμφανίσεις της σε νυχτερινό κέντρο, μαζί με την συνάδελφό της Σαμπρίνα. Λίγο πριν, όμως, ξεκινήσουν οι εμφανίσεις η συνεργασία τους διακόπηκε άδοξα για λίγο και όλα ξεκίνησαν μόλις αποκαλύφθηκε η αφίσα του σχήματος. Η ίδια μίλησε γι' αυτό στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και εξήγησε τι συνέβη.

Οι φήμες ήθελαν την Κωνσταντίνα να έρχεται σε ρήξη με την Σαμπρίνα στην θέα της αφίσας, καθώς η δεύτερη υπερίσχυε και αυτό την δυσαρέστησε. Παρόλα αυτά, οι δύο τραγουδίστριες συζήτησαν μεταξύ τους και το πρόβλημα βρήκε την λύση του, ενώ η συνεργασία τους θα συνεχιστεί κανονικά και η αφίσα θα αλλάξει.

Οι δηλώσεις της Κωνσταντίνας και της Σαμπρίνας για το πρόβλημα στην συνεργασία τους

«Ήταν μια άτυχη στιγμή. Αποφασίσαμε μαζί με τον Αργύρη το σχήμα. Υποστήριξα πάρα πολύ τη Σαμπρίνα για να έρθει μαζί μας. Υπήρχαν κάποιες διαφωνίες στο αν θα κρατήσουμε το στυλ που είχαμε ή αν θα το πάμε παραπέρα. Η αφίσα ήταν θέμα αισθητικής μόνο. Βγήκε και την είδα τελευταία στιγμή. Το πρόβλημα δεν ήταν μόνο αυτό.

Παίζεται το όνομά μου και η ταυτότητά μου. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη Σαμπρίνα. Άλλοι παράγοντες μπήκαν στη μέση, δεν υπήρχε περίπτωση να μην τα βρούμε», είπε η Κωνσταντίνα.

Και η Σαμπρίνα συμπλήρωσε: «Η αφίσα θα αλλάξει, θα κάνουμε τη σωστή φωτογράφιση. Με την Κωνσταντίνα έχουμε πολύ καλή σχέση και την εκτιμώ και με εκτιμά».

"Ο μπαμπάς μου είναι ακόμη..." - Σοκάρει η τραγουδίστρια με την εξομολόγησή της

Το βράδυ της Τετάρτης 17/3 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show, η Κωνσταντίνα, η οποία συγκίνησε το κοινό με την εξομολόγησή της για την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο και την απώλεια του πατέρα της, καθώς ακόμη και σήμερα αγνοείται.

48 χρόνια μετά από τον ξεριζωμό της οικογένειας η ίδια θυμάται με κλάματα στα μάτια όσα συνέβησαν, μιλάει για το πως βίωσε την επιστροφή της χρόνια μετά και για το γεγονός πως πάντα ο αθώος κόσμος πληρώνει την σκληρότητα και την τραγικότητα του πολέμου.

Τα λόγια της θυμίζουν τις εικόνες τις οποίες βλέπουμε καθημερινά πλέον, εξαιτίας του πολέμου στη Ουκρανία, με πιο πρόσφατη συγκινητική εικόνα αυτή με τον φοβισμένο σκύλο.

Η Κωνσταντίνα αναφέρει συγκεκριμένα: «Ο μπαμπάς μου είναι ακόμη αγνοούμενος. Ξυπνάνε μνήμες και βιώνεις την παιδική σου ηλικία, ξέρω τον ήχο από τις σειρήνες και τον ήχο από τους βομβαρδισμούς. Ξέρω τι θα πει να έχεις συγγενείς αιχμάλωτους. Δεν ξέρεις ποτέ που είναι ο εχθρός.

Πριν μερικά χρόνια πιστεύαμε πως ο μπαμπάς μου μπορεί να είναι ακόμη ζωντανός, περιμένουμε τώρα να τον δούμε σε έναν ομαδικό τάφο. Tα έχω ζήσει όλα, ξέρω πολύ καλά αυτή την ιστορία, αυτό το δράμα».