«Μου φαίνεται αδιανόητο» - Η Κατερίνα Τσάβαλου στηρίζει "ανοιχτά" τον Κώστα Κωστόπουλο

Συμφωνεί και η Άντα Λιβιτσάνου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μου φαίνεται αδιανόητο» - Η Κατερίνα Τσάβαλου στηρίζει

Η Κατερίνα Τσάβαλου είναι μία από τις Ελληνίδες ηθοποιούς που έχουν αναφερθεί σε περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης και γενικότερα κακοποιητικής συμπεριφοράς στον χώρο της υποκριτικής. Έτσι, μόλις η υπόθεση βιασμού της Έλενας Αθανασοπούλου βγήκε στο φως της δημοσιότητας αποφάσισε να μιλήσει για τον σκηνοθέτη στην εκπομπή Τι λες τώρα, την Δευτέρα 9/5, και να εκφράσει τις απόψεις της.

Η ηθοποιός σημείωσε πως έχει συνεργαστεί με τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη δύο φορές και πως παρόλο που είναι έντονος άνθρπος δεν έδειξε ποτέ τέτοια δείγματα και εάν ισχύει η καταγγελία θα της φανεί απίστευτο. Στην συζήτηση συνέβαλε και η Άντα Λιβιτσάνου, η οποία δήλωσε πως θα ξανασυνεργαζόταν με τον Κώστα Κωστόπουλο και πως διατηρεί αμφιβολίες για την ιστορία.

Οι απόψεις της Κατερίνας Τσάβαλου και της Άντας Λιβιτσάνου για τον Κώστα Κωστόπουλο

«Έχω δουλέψει δύο φορές με τον Κώστα Κωστόπουλου σε σειρές του ANT1. Τον γνωρίζω μέσα από τη δουλειά, τον έχω συναναστραφεί έχουμε μια καθαρά επαγγελματική σχέση... Αν ισχύει κάτι τέτοιο θα πέσω από τα σύννεφα. Ο Κώστας που γνωρίζω εγώ είναι έντονος, μπορεί να είναι φωνακλάς, αλλά είναι χρυσός άνθρωπος. Μου φαίνεται αδιανόητο...

Δεν πίνει γουλιά ποτό, είναι ένας άνθρωπος ευχάριστος στην παρέα, δεν είναι κάτι άλλο. Δεν έχω δει ποτέ εγώ κάτι πονηρό, ένιωσα την ανάγκη να βγω να το πω και να πω ότι βγαίνω με όλο τον σεβασμό για την κυρία Έλενα Αθανασοπούλου», είπε η ηθοποιός.

Και η Άντα Λιβιτσάνου επισήμανε: «Συνεργαστήκαμε μαζί το 2008 και το 2009. Είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία, δεν έχω να πω κάτι για τον ίδιο. Δεν κατάλαβα ποτέ κάποιου είδους πρόβλημα στον χαρακτήρα του...Θα ξαναδούλευα μαζί του...

Δεν ξέρεις ο άλλος τι κίνητρα έχει και θα ήταν χρήσιμο να μην ασχολούμαστε κάθε μέρα με ένα θέμα. Δεν είναι απαραίτητο ότι ό,τι βγαίνει και λέει κάποιος είναι 100% έτσι. Πρέπει να διαφυλάξουμε όλη την ιστορία γενικότερα».

«Γυναίκα παραγωγού μου είπε δεν θα βρεις ποτέ δουλειά»

Η κάμερα της εκπομπής του MEGA «Τι λες τώρα» βρέθηκε στα παρασκήνια της παράστασης «Δεν πληρώνω Δεν πληρώνω» όπου μεταξύ άλλων συνάντησαν ξανά την Κατερίνα Τσάβαλου όπου πρωταγωνιστεί.

Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έπρεπε να κινηθεί δικαστικά, για να διεκδικήσει χρήματα από δύο δουλειές της καθώς είπε χαρακτηριστικά:

«Έχει τύχει δύο φορές σε δουλειές κι έχω πάει δικαστικά για να πληρωθώ. Τα έχω πάρει τα λεφτά μου. Φυσικά με αυτό τότε που το έκανα, έκλεισαν κάποιες πόρτες.

«Με είχε πάρει τότε η γυναίκα του παραγωγού και μου είχε πει δεν θα βρεις ξανά ποτέ δουλειά. Αλλά είμαι ακόμα εδώ και την ευχαριστώ για αυτό. Δυνάμωσα».