Καλό Μεσημεράκι: «Αυτή είναι η κατάντια αυτής της εκπομπής» - "Κόλαφος" ο Νίκος Μουτσινάς on air

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Καλό Μεσημεράκι: «Αυτή είναι η κατάντια αυτής της εκπομπής» -

Το μεσημέρι της Δευτέρας 9/5 ξεκίνησε άλλη μια εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» όπου μεταξύ άλλων ο Νίκος Μουτσινάς υποδέχτηκε τους αγαπημένους του τηλεθεατές. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος θέλησε να περιγράψει τα ατυχήματα που είχε ενώ από την άλλη δεν δίστασε να αναφερθεί και για την αποβολή του Γιώργου Κατσαούνη από το Survivor 5.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Ήμουν περιοδεία και κάπως συνευρέθηκα ερωτικά. Στα ξενοδοχεία, όμως, συνήθως είναι δυο μονά κρεβάτια που τα κολλάνε. Αυτό δεν είχε περάσει από το μυαλό μου, ότι αυτά μπορεί να μην τα έχουν πιασμένα για να μην ανοίγουν.

Κάποια στιγμή κι ενώ τα πράγματα πήγαιναν πάρα πολύ εντυπωσιακά, ανοίγουν τα δύο κρεβάτια και χάθηκαν στο κενό δύο άνθρωποι… Εγώ ήμουν τέσσερις μέρες με όλη την πλάτη και το γόνατο. Κούτσαινε και κάποιος άλλος γνωστός…

Η άλλη ιστορία είναι πιο απλή. Τα πράγματα πήγαιναν πάρα πολύ ωραία, ωραία ατμόσφαιρα, ρόλαρε, είχε βρεθεί και ο ρυθμός και ξαφνικά κάνει σεισμό. Είμαι στον πέμπτο όροφο σε ένα ξενοδοχείο και περνάει δευτερόλεπτα από το μυαλό μου: Τι κάνω ρε φίλε; Χτύπησαν την πόρτα οι γνωστοί και μου είπαν σεισμός.

Είπα κι εγώ τι ήταν αυτό; Αυτή είναι η κατάντια αυτής της εκπομπής αυτή την περίοδο που δεν έχει θέματα. Το επόμενο θα κατεβάσω να δείξω τον κ…ο μου, δεν έχω κάτι άλλο να σας πω».

Οι δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά

«Δεν θα αντέξω να τους βλέπω καψωμένους, ολοτσίτσιδους να κάνουν...» - Ο Μουτσινάς "δίκασε" τον ΣΚΑΙ για τον ερχομό του Love Island

Το μεσημέρι της Πέμπτης 5/5 στο Καλό μεσημεράκι ο παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς, με αφορμή το νέο πρόγραμμα του σταθμού «έσφαξε» το νέο σόου της «καναλάρας» του, το Love Island, το οποίο αναμένεται να χαρίσει σκηνές απείρου κάλλους δίχως αμφιβολία (δείτε εδώ το ξέσπασμά του για την επιστολή ιερέων σχετικά με το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών) .

Για όσους δεν γνωρίζουν για το κόνσεπτ το Love Island είναι ένα από τα πιο γνωστά ριάλιτι της Βρετανίας αλλά και τα πιο ακραία με γυμνόστηθες κοπέλες να κάνουν συνεχώς περατζάδες αλλά και να μην διστάζουν οι παίκτες να έρθουν σε πολύ στενή… επαφή μες στο παιχνίδι αφού ο στόχος είναι να βρουν το ταίρι τους.

«Μα πες μου πως είναι ψέματα, πως δεν θα γίνει τελικά. Το τρέιλερ που βλέπω, δεν το επιτρέπω, ρε Φάληρο τι είναι αυτά; Πισίνες, μαγιό και στόχος τους α βρουν κάποιον άλλο, μαζί να το ζούνε και να… τι γίνεται τώρα καλέ;

Μα δεν χρειάζεται μέσα στο πρόγραμμα να βάλεις κι αυτό. Γυμνούς τους βγάζετε και μας τρομάζετε, καναλάρα τι κάνεις; Και εγώ αυτό το σόου δεν θα αντέξω να τους βλέπω καψωμένους, ολοτσίτσιδους να κάνουν όλοι τους έρωτα στο νησί του έρωτα. ΣΚΑΪ μου, καναλάρα πες πως είναι ψέματα, τι είναι αυτό;» τραγούδησε ο παρουσιαστής με στοίχους όλο νόημα.