Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Τζένη Μπότση: «Δεν είχα ονειρευτεί να φορέσω νυφικό»

«Ούτε ο σύντροφός μου ήθελε να παντρευτούμε»

Τζένη Μπότση: «Δεν είχα ονειρευτεί να φορέσω νυφικό»
News 09.05.2022 19:39
Από Ίρις Βίλα

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη η Τζένη Μπότση η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για την αγαπημένη της κόρη (δείτε την εδώ) αλλά και για το αν προβλέπεται να την δούμε να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με τον αγαπημένο της σύντροφο και πατέρα του παιδιού της.

Οι δηλώσεις της Τζένης Μπότση

«Με το lock down πέρασα με την κόρη μου δυο χρόνια μέρα – νύχτα. Μου έκανε πάρα πολύ καλό γιατί ήμουν κοντά της συνέχεια, είδα τα πάντα αλλά όταν πήγα πρώτη φορά για δουλειά, ένιωσα τεράστια ευγνωμοσύνη.

Βιώνουμε κανονικά τον έγγαμο βίο χωρίς να έχουμε περάσει από την εκκλησία. Πάντα είχα αυτή την άποψη για τον γάμο. Δεν είχα ονειρευτεί ποτέ να φορέσω το άσπρο νυφικό.

Η μαμά μου έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Δυο κόρες έχει, καμία δεν έχει παντρευτεί. Ούτε ο σύντροφός μου ήθελε να παντρευτούμε. Εκείνος μου είπε να κάνουμε παιδί. Πιο σημαντικό είναι αυτό.

«Γέννησα και μετά είπα στον μπαμπά μου ότι είμαι έγκυος, δεν είχα...»

Στην εκπομπή «Ελένη» (5/11), καλεσμένη βρέθηκε η Τζένη Μπότση. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την οικογένειά της, την μεγαλύτερη αδυναμία της που είναι η κόρη της - Δείτε εδώ φωτογραφίες από την βάφτισή της. Μάλιστα η ίδια δε δίστασε να κάνει και μια αποκάλυψη.

«Γέννησα και μετά είπα ότι ήμουν έγκυος, δεν είχα αγωνία απλά δεν ήθελα να εισπράξω την αγωνία των γύρω μου Να σου δώσω να καταλάβεις γέννησα τον Νοέμβριο και ο μπαμπάς μου το έμαθε τον Αύγουστο. Το έκανα όσο μπορούσα για να μην έχει αγωνία ο μπαμπάς μου.

Η κόρη μου είναι τσαχπίνα, μιλάει πολύ, είναι αστεία, είναι σαν εμένα. Δεν έχει γίνει ακόμα δύο, φαίνεται λίγο μεγαλύτερη από την ηλικία της και εμφανισιακά φαίνεται λίγο μεγαλύτερη, έχει πάρει το ύψος μου»,

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Ραγίζει" καρδιές με το κείμενο της για την κόρη της η Τζένη Μπότση - «Δεν θα έχεις μνήμες από το δάσος που έκανες βόλτες»

Τζένη Μπότση: «Είμαι τυχερή που ακόμα μπορώ και...»

Share