"Έριξε" το instagram η Γωγώ Μαστροκώστα - Πόζαρε μαζί με την κούκλα μητέρα της

Δεκάδες αντιδράσεις στα social media

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Η Γωγώ Μαστροκώστα είναι αρκετά ενεργή μέσα από του προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Η ίδια όπως είναι λογικό πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς δίπλα της έχει αγαπημένα πρόσωπα που ολοκληρώνουν την ευτυχία της.

Έτσι, αυτή τη φορά η ίδια θέλησε να δημοσιεύσει μια άκρως τρυφερή ανάρτηση μαζί με την αγαπημένη της μητέρα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της μητέρας. Μάλιστα, στην λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Η μανούλα μου. Ο βράχος μου..! Σ´αγαπώ πολύ». Να τονίσουμε πως πριν από λίγο καιρό η ίδια είχε βρεθεί στο νοσοκομείο.

Η τρυφερή ανάρτηση της Γωγώς Μαστροκώστα

«Λιώσαμε» με την φωτογραφία της Γωγώ Μαστροκώστα - «Αυτός ο έρωτας!!»

Η Γωγώ Μαστροκώστα δημοσίευσε μια οικογενειακή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και «λιώσαμε» από το πόσο τρυφερή είναι.

Η Γωγώ παρόλο που συνήθιζε να αποφεύγει να αναρτά φωτογραφίες της κόρης της, τον τελευταίο καιρό έχει δημοσιεύει μερικές, όπως αυτή τη συγκεκριμένη που πήγαν ποδηλατάδα.

Η σύζυγος του Τραϊανού Δέλλα και η κόρη τους Βικτώρια φαίνεται να έχουν άριστη σχέση και να είναι πολύ αγαπημένοι μεταξύ τους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, που πριν λίγο καιρό ο φακός τους τσάκωσε στην Γλυφάδα, πήγε ποδηλατάδα με την κόρη του και η γνωστή γυμνάστρια τράβηξε φωτογραφία την κόρη της με τον μπαμπά της που την αγκαλιάζει. Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Αυτός ο έρωτας!!».

H Βικτώρια φαίνεται να είναι αρκετά ψηλή και μάλιστα κοντεύει ήδη να τους φτάσει στο ύψος παρόλο που είναι μόλις 12 χρονών!

H γυμνάστρια έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη της κι ένα από τα πράγματα που συνηθίζει να της λέει είναι «να πετά ό,τι δεν της κάνει καλό».

Γωγώ Μαστροκώστα άντρας και κόρη