Με "εκρηκτικό" φόρεμα η Σταματίνα Τσιμτσιλή - Το "καυτό" ατύχημα στον αέρα του Happy Day

Τα επικά σχόλια των συνεργατών της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με

Με ένα πολύ εντυπωσιακό αλλά παράλληλα "εκρηκτικό" φόρεμα εμφανίστηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day σήμερα Τρίτη 10/5. Η παρουσιάστρια διαθέτει τέλειες αναλογίες στο σώμα της και για αυτό μπορεί άνετα να φοράει πιο "καυτά" φορέματα και φούστες.

Σήμερα λοιπόν, επέλεξε να φορέσει ένα μάξι φόρεμα με ανοιχτό μπούστο. «Λοιπόν, παιδάκια, για να μην κεράσουμε κάτι, πάμε να δούμε Survivor», είπε λίγο πριν πέσει το βίντεο με τις χθεσινοβραδινές εξελίξεις θέλοντας να αστειευτεί την ώρα που πίσω έπαιζε το τραγούδι "Κερνάω".

«Το στοίχημα το δίνει μόλις 1,50» τόνισε ο Κώστας Φραγκολιάς, ενώ η Τίνα Μεσσαροπούλου σχολίασε την κίνηση της να καλύψει το ατύχημα με το χαρτί της σκαλέτας. «Βάζεις το χαρτί και λες να μην κεράσεις;» της είπε.

«Να πάω να αλλάξω ρούχα να μην έχω αυτό το άγχος παιδιά; Ξηλώθηκε. Να με ξαναράψει η Μαριλού… Να ξηλώθηκε, τι νομίζετε ότι θέλω να βγαίνω υπερχυμώδης και υπερεκρηκτική; Να η κλωστή» σημείωσε στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή και στο διάλειμμα άλλαξε ρούχα.

Αυτή η εμφάνιση σίγουρα θα μείνει αξέχαστη, όπως αξέχαστη είχε μείνει και η εμφάνιση της με το φόρεμα που είχε φορέσει και είχε ντεκολτέ σε σχήμα καρδιάς.

Το φόρεμα που φορούσε η Σταματίνα Τσιμτσιλη

Πως διατηρεί το σώμα της η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Στην Πάρο όλοι περιμένουν να την απολαύσουν τα καλοκαίρια, αφού με μαγιό η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι... χάρμα οφθαλμών (δείτε αρετουσάριστες φωτογραφίες). Τι κι αν έχει κάνει τρία παιδιά, το σώμα της... θυμάται! Καλλίγραμμη από τα μικράτα της, αν και λάτρης του καλού φαγητού και των γλυκών, η παρουσιάστρια του "Happy Day" ξέρει που θα σταματήσει.

Από το περιοδικό Youweekly

Για την ίδια η ρήση "παν μέτρον άριστον" σημαίνει ότι μπορεί να απολαμβάνει χωρίς τύψεις, ότι της αρέσει μόνο τα Σαββατοκύριακα. ενώ τις καθημερινές δύσκολα ξεφεύγει.

Για την δίαιτα της τελευταίας στιγμής, λίγο πριν βγει στην παραλία, κάνει μια διατροφή 15 ημερών για να χάσει 2-3μ κιλά.

  • Πρωινό: 2 φρυγανιές ολικής άλεσης με μέλι και 1 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι
  • Μεσημεριανό: Ψάρι με χόρτα βρασμένα ή κοτόπουλο ψητό με αγγούρι.
  • Βραδινό: Αβγό βραστό με 2 μικτά παξιμάδια ολικής.

Το δυνατό της σημείο: Τα πόδια, που διατηρεί "σφιχτά", κάνοντας μασάζ στο μπάνιο με σκληρό σφουγγάρι, απλώνοντας στη συνέχεια το έλαιο της επιλογής της.

τσιμτσιλή

Μαμά τριών παιδιών, δεν το λες και λίγο να θαυμάζει όλη η Ελλάδα τα πόδια σου! Η Σταματίνα παραμένει σταθερή στα 59 κιλά και «όχι χωρίς κόπο», όπως συνηθίζει να λέει και η ίδια μέσα από την εκπομπή της «Happy Day» στον Alpha. Προσέχει τη διατροφή της, επιτρέποντας, ωστόσο, μικρά διαλείμματα με λιχουδιές (σπιτικές πίτσες και pancakes) που φτιάχνει με τις δύο κόρες της Νάγια και Μαίρη.

Μάλιστα, εδώ και 2 περίπου χρόνια έχει εντάξει στην εβδομαδιαία ρουτίνα ομορφιάς της τις pilates, που της χαρίζουν ευλυγισία, ευεξία και... μείωση πόντων. Έτσι φορά άφοβα τα bodycon mini φορέματά της και τα chic πέδιλά της, με τον φακό να εστιάζει (όχι άδικα!) στις υπέροχες γάμπες της. Tip: Για την ίδια ένα παλιό σπιτικό γιατροσόφι κατά της κυτταρίτιδας δουλεύει άριστα.Τοπικό μασάζ για 10΄-15΄ με 3 κουταλιές λάδι, 1 κουταλιά μέλι, κόκκινο πιπέρι και το κατακάθι του ελληνικού καφέ.