Αδυνατισμένος και με μαγκούρα - Η σπάνια εμφάνιση του Πασχάλη Τερζή στο γήπεδο

Πως είναι σήμερα ο σπουδαίος τραγουδιστής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδυνατισμένος και με μαγκούρα - Η σπάνια εμφάνιση του Πασχάλη Τερζή στο γήπεδο

O Πασχάλης Τερζής τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να απέχει από το χώρο της μουσικής αλλά και της showbiz και έχει απομονωθεί στο σπίτι του στην Θεσσαλονίκη (δείτε φωτογραφίες) με τη σύζυγό του (δείτε την), ενώ πολύ συχνά τον επισκέπτονται και τα παιδιά του.

Οι δημόσιες εμφανίσεις του είναι πολύ σπάνιες, αλλά σίγουρα όταν πραγματοποιεί κάποια τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω του, αφού είναι από τους πιο ταλαντούχους λαϊκούς τραγουδιστές.

Η πρόσφατη δημόσια εμφάνιση του Πασχάλη Τερζή

Χτες Δευτέρα 9/6, ο Πασχάλης Τερζής έδωσε το παρών σε φιλικό αγώνα των βετεράνων του Ηρακλή και της Νίκης Πολυγύρου στην Χαλκιδικής.

Ο ίδιος όπως παρατηρήσαμε είναι αρκετά αδυνατισμένος, ενώ κυκλοφορούσε με μαγκούρα.

Πασχάλης Τερζής που είναι σήμερα

Ο πραγματικός λόγος που ο Πασχάλης Τερζής σταμάτησε το τραγούδι

Τελευταίοι σταθμοί του σπουδαίου καλλιτέχνη ήταν ένα promo σε χρονολογία 2010, με στίχους-μουσική Νίκου Καρβέλα με τίτλο “Δεν έχει η κόλαση φωτιές”, ενώ τον Ιανουάριο του 2011 ετοίμασε ένα τραγούδι επανεκτέλεση του Θοδωρή Παπαδόπουλου με τίτλο “Βροχή”. Στις αρχές του 2015, επέστρεψε στα μουσικά δρώμενα, με το “Ένα θα σου πω”. Τελευταίο τραγούδι που ερμήνευσε ήταν με την κόρη του το 2020 με τίτλο "Για σένα μόνο".

«Ο Πασχάλης Τερζής είναι μια χαρά, απλά είχε πρόβλημα με τους γοφούς του, έκανε δύο εγχειρήσεις και αυτό τον κράτησε πίσω. Δεν μπορούσε να συνεχίσει και καλά έκανε, κατά τη γνώμη μου. Αν κι εγώ τον παρότρυνα πολλές φορές να βγει να τραγουδήσει, μου είπε όχι κι έμεινε όχι.

Τα σημερινά παιδιά δεν σέβονται καθόλου. Εμείς στο παρελθόν όταν περνούσαν οι μεγάλοι καλλιτέχνες από μπροστά μας, σηκωνόμασταν όρθιοι από σεβασμό. Η νύχτα σε κάνει σκληρό και το στομάχι σου πρέπει να είναι γερό. Ο Βασίλης Τερλέγκας είναι λίγο δύσκολος, λίγο παρτάκιας. Καλός άνθρωπος, ψυχούλα, αλλά ζει στον κόσμο του», εξομολογήθηκε ο Ζαφείρης Μελάς.