«Αυτοανακηρύχθηκαν βασιλιάδες λες και...» - Ο Ρένος Χαραλαμπίδης κατακεραυνώνει Φιλιππίδη και Λιγνάδη

Οι δηλώσεις του στον αέρα του πρωινού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Αυτοανακηρύχθηκαν βασιλιάδες λες και...» - Ο Ρένος Χαραλαμπίδης κατακεραυνώνει Φιλιππίδη και Λιγνάδη

Το πρωί της Τρίτης 10/5 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» ο Ρένος Χαραλαμπίδης, ο οποίος απασφάλισε με τις δηλώσεις για τους κατηγορούμενους, Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη. Ενώ δεν στάθηκε μόνο στην κακοποιητική συμπεριφορά αλλά και στο ταλέντο τους. Άλλωστε δεν είναι λίγοι οι ηθοποιοί που στέκονται απέναντι στους συγκεκριμένους συναδέλφους τους.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης βάζει στο στόχαστρο Φιλιππίδη και Λιγνάδη

«Δεν είναι σωστό δύο άνθρωπο που είναι πεσμένοι κάτω να τους κρίνουμε σε σχέση με το ηθικό δικαστικό κομμάτι. Αυτό θα το κρίνει η δικαιοσύνη. Όμως είναι δύο προσωπικότητες που καλλιτεχνικά αποθεώθηκαν. Και οι δύο ήταν πάντα περιπτώσεις ανθρώπων που αυτοανακηρύχθηκαν σε βασιλιάδες.

Πώς μπορεί κάποιος να λέει για τον εαυτό του “είμαι ο μεγαλύτερος ηθοποιός της Ελλάδας; Ας τσεκάρουμε γιατί είσαι ο μεγαλύτερος ηθοποιός της Ελλάδας», είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

«Σιγά τους καλλιτέχνες, τι τρομερό έχουν κάνει;»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Ρένος Χαραλαμπίδης το πρωί της Τρίτης 15/2. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις υποθέσεις του Πέτρου Φιλιππίδη και του Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

«Αν μετανιώσω που δεν παντρεύτηκα, θα το μάθω στα βαθιά γεράματα. Δε μετανιώνω, όμως, στον πρώτο απολογισμό. Θα ήθελα να γίνω πατέρας έχοντας εξασφαλίσει οικογένεια. Δεν είναι κατοικίδιο το παιδί, έχω σκυλάκι, τη Μιμίκα. Πέρασα κρίση στα 40. Δεν καβάλησα το καλάμι, όχι επειδή είμαι σεμνός, αλλά επειδή είχα τόσο μεγάλη φιλοδοξία, όλα μου φαίνονταν λίγα.

Ήταν πολύ μελαγχολικό άνθρωποι με τέτοιο κύρος να μην μπορούν να τιθασεύσουν την ανωμαλία τους. Με το MeToo ακόμα κι αυτοί που δε συρθήκαν στη δικαιοσύνη στιγματίστηκαν δίκαια. Ήταν μέτριοι ηθοποιοί που αυτοανακηρύχθηκαν βασιλιάδες και γελοιοποιήθηκαν. Αν δείτε αυτούς που είναι στη φυλακή, σιγά τους καλλιτέχνες, τι τρομερό έχουν κάνει;», σχολίασε ο ηθοποιός.