«Ο θείος περιμένει μωρό;» - Τους άφησε όλους άφωνους η Μενεγάκη για το μωρό Κουτσόπουλου και Μιχαλοπούλου

Όσα είπε στον αέρα της εκπομπής Ελένη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ο θείος περιμένει μωρό;» - Τους άφησε όλους άφωνους η Μενεγάκη για το μωρό Κουτσόπουλου και Μιχαλοπούλου

Η Ελένη Μενεγάκη την Τρίτη 10/5 θέλησε να ξεκινήσει την εκπομπή της ελένη, με τον πιο ευχάριστο τρόπο σχολιάζοντας εκείνη και οι συνεργάτες της τα μωρά που γεννήθηκαν στη showbiz αλλά και τα ζευγάρια, που αναμένουν να γίνουν γονείς.

Αφού λοιπόν, πρώτα πρώτα σχολίασε τον ερχομό του γιου του Πάνου Ιωαννίδη, που πραγματικά έσκασε σαν ''βόμβα'' σε όλες τις εκπομπές στη συνέχεια έκανε μια απολαυστική δήλωση για την εγκυμοσύνη της Χρύσα Μιχαλοπούλου, συντρόφου του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Με μεγάλη αίσθηση χιούμορ χαρακτήρισε τον σεφ ως ''θείο'' και σε αυτό στο σχόλιο στάθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, που είναι μανούλα σε αυτά και απάντησε πως ο θείος θα γίνει πατέρας και όλοι περιμένουν με ανυπομονησία και τα δικά του γεννητούρια.

Τα σχόλια της Ελένης Μενεγάκη για το μωρό που περιμένει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου

«Ο άλλος κριτής πάλι; Ο Κουτσόπουλος; Ο θείος περιμένει μωρό;», ενώ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος της απάντησε με χιούμορ: «Ο θείος θα γίνει πατέρας».

«Οι μάγειρες πάνε φουλ φέτος. Ο Πετρετζίκης δεν πρόλαβε να μας πει για το πρώτο και περιμένει το δεύτερο. Κάτι γίνεται εκεί με τους μάγειρες», είπε κλείνοντας η Ελένη Μενεγάκη.

Η είδηση για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του Κουτσόπουλου

Το πρωί της Παρασκευής 6/5 έσκασε μια πολύ ευχάριστη είδηση για τον αγαπημένο σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλο και την καλή του Χρύσα Μιχαλοπούλου. Μέσα από την εκπομπή Mega Καλημέρα έγινε γνωστό πως ο κριτής του masterchef ετοιμάζεται να γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς.

Τα ευχάριστα μαθεύτηκαν από συγγενικό πρόσωπο του ζευγαριού και αξίζει να σημειωθεί πως είναι προχωρημένη η εγκυμοσύνη με την ηθοποιό να βρίσκεται στον 4ο μήνα. Η αγάπη των δύο είναι έντονη και παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο και πιο σημαντικό βήμα στη ζωή τους. Προφανώς περιμένουμε και τα δικά τους πρώτα σχόλια αλλά και να μάθουμε αν ο γάμος είναι στα άμεσα σχέδια τους.