«Πιο δυνατός και από το ΠΑΣΟΚ» - Ο Μουτσινάς αποθέωσε τον Νοκλώνη για τα σχέδια του στην τηλεόραση

Μας άφησε άφωνους με τον συνειρμό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Πιο δυνατός και από το ΠΑΣΟΚ» - Ο Μουτσινάς αποθέωσε τον Νοκλώνη για τα σχέδια του στην τηλεόραση

Την Τρίτη 10/5 στο Καλό Μεσημεράκι και στην ενότητα Stand up της εκπομπής είδαμε τον Νίκο Μουτσινά να κάνει μια απολαυστική παρομοίωση γεγονότων και προσώπων, μιας και σε αυτό έχει αποδεδειγμένα μεγάλο ταλέντο. Με αφορμή λοιπόν την επαναφορά της ονομασίας ''Πασοκ'' και του κλασσικού πράσινου σήματος του παρελθόντος, ο Νίκος άδραξε την ευκαιρία και κάπου εκεί θυμήθηκε το όνομα του Νίκου Κοκλώνη.

Ο παραγωγός μεταξύ των πολλών και λαμπερών shows, που έχει προβάλλει τελευταία στην ελληνική τηλεόραση ετοιμάζει νέα σχέδια, που θα μας συναρπάσουν. Ένα εξ αυτών θα είναι το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Pablo esobar και έτσι ο παρουσιαστής σχολίασε πως δεν σταματάει πουθενά σαν το παλιό, ορθόδοξο Πασοκ.

Οι δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά για το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει ο Νίκος Κοκλώνης

«Μπράβο είναι ωραίο να γίνονται και τέτοια. Έχει και πολλά, κάνει πρωινά, σουκού, μεσημεριανά, βραδινά, μουσικά, φιλανθρωπικά τώρα και ντοκιμαντέρ. Είναι μια τηλεόραση μόνος του, πιο δυνατός και από το ΠΑΣΟΚ. Ο μόνος ήλιος που δεν σβήνει ποτέ».

Ο Μουτσινάς αποθέωσε στον αέρα της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι τον Κοκλώνη

Μπορεί να άλλαξε για άλλη μια φορά ώρα προβολής η εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» ωστόσο οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ παρακολούθησαν για άλλη μια φορά τον Νίκο Μουτσινά, μετά από το φανερό ξέσπαμα.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει την αύξηση των καυσίμων ενώ από την άλλη αναφέρθηκε και στον Νίκο Κοκλώνη.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος το τριήμερο της Πρωτομαγιάς έλιωσε στη γυμναστική και ο Νίκος δεν μπόρεσε παρά να θαυμάσει τα κάλλη του μιας και ανέφερε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής: «Τούμπανο πια! Φοβάμαι μην γίνει σαν τον Mike Tyson!».