Σπάνια εμφάνιση για τον Νίκο Μακρόπουλο - Τον "τσακώσαμε" για τρέξιμο με έξτρα αθλητική εμφάνιση

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σπάνια εμφάνιση για τον Νίκο Μακρόπουλο - Τον

Μια σπάνια έξοδο πραγματοποίησε πρόσφατα ο Νίκος Μακρόπουλος, καθώς ο τραγουδιστής συνήθως προτιμά να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως ο φωτογραφικός φακός τον πέτυχε να αθλείται με φίλο του στον Εθνικό Κήπο (ενώ πρόσφατα είχε πάει να παρακολουθήσει και την παράσταση του Βασίλη Μπισμπίκη).

Έβαλε τα αθλητικά του και πήγε για περπάτημα

Με αφορμή τον καλό καιρό, ο τραγουδιστής που δύσκολα τον βλέπουμε συχνά στα μέσα ενημέρωσης, θέλησε να βάλει τα αθλητικά του και να πάει για περπάτημα στο κέντρο της Αθήνας, έχοντας παρέα ένα φιλικό του πρόσωπο, δείχνοντας πως απολαμβάνει την βόλτα του!

Ο Νίκος Μακρόπουλος στην Αθήνα
Με έξτρα αθλητική εμφάνιση ο Νίκος Μακρόπουλος

«Έγραψε βιβλίο για εμένα και ξεκινούσε με την κηδεία μου»

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε την Τετάρτη 11/11 ο Νίκος Μακρόπουλος, ο οποίος μετά τις αποκαλύψεις της Ζόζεφιν, μοιράστηκε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως μία θαυμάστριά του είχε γράψει βιβλίο για εκείνον που ξεκινούσε με την κηδεία του.

«Δεν θυμάμαι τον τίτλο που είχε αλλά ξεκινούσε με την κηδεία μου. Είχε έρθει στην κηδεία μου κι εκεί άρχισε να αναπολεί. Δεν βγήκε ποτέ. Διάβασα κάποια πράγματα. Το τέλος δεν το φοβάμαι, είμαι συνειδητοποιημένος αλλά δεν παύει, όσο περνούν τα χρόνια κι είσαι πάνω από τα 50, να πλησιάζεις και να θες να τα έχεις όλα τακτοποιημένα, χωρίς να έχεις εκκρεμότητες», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος τραγουδιστής.