Περικλής Κονδυλάτος: Η ανάρτηση όλο νόημα για την Ανθή Σαλαγκούδη - «Εδώ ντύθηκε με...»

Δεκάδες οι αντιδράσεις στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Περικλής Κονδυλάτος: Η ανάρτηση όλο νόημα για την Ανθή Σαλαγκούδη - «Εδώ ντύθηκε με...»

Το ευρύ κοινό γνώρισε καλύτερα τον Περικλή Κονδυλάτο μέσα από την συμμετοχή του στο Survivor 4 όπου ήταν ένας από τους παίκτες όπου απασχόλησε ιδιαίτερα με τον εκρηκτικό του χαρακτήρα τόσο τους συμπαίκτες του όσο και τους τηλεθεατές.

Πλέον, ο ίδιος είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media όπου του αρέσει να κάνει διάφορες αναρτήσεις από την προσωπική του ζωή ενώ από την άλλη δεν διστάζει να τοποθετείται δημόσια για διάφορα θέματα.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό ο ίδιος μετά από τις "αναμπουμπούλες" που είχε με την Ανθή Σαλαγκούδη η οποία ήταν επίσης στο ριάλιτι επιβίωσης, φαίνεται να έχουν κρατήσει επαφές για τα καλά καθώς αποφάσισε να δημοσιεύσει μια τρυφερή ανάρτηση με την ίδια.

Η ανάρτηση του Περικλή Κονδυλάτου με την Ανθή Σαλαγκούδη

«Η @anthi__salagoudi νόμιζε ότι όταν θα τελείωνε το σερβαιβο ότι θα ξεμπέρδευε, δεν ήξερε ότι θα την κυνηγάει για πάντα ένας συμπαίκτης της... Εδώ ντύθηκε με στρατιωτικά για να κάνει ματς στο στρατιωτικό λοοκ που κάνω συνήθως αλλά της την έσκασα και ντύθηκα με πολιτικά σαν κοινός θνητός. ( το σαβούαρ βιβρ λέει ότι ο οικοδεσπότης πρέπει να είναι πολύ απλός για να μην νιώσει κανένας καλεσμένος άβολα ότι υστερεί σε επισημότητα. Το ακολούθησα και ακόμα και τα σκυλιά είχαν πιο γκλαμορους λουριά από εμένα).»

«Δεν γίνεται στο όνομα της τέχνης να προσβάλλουμε...»

Ο Περικλής Κονδυλάτος, για τον οποίο ξέσπασε ο Βαγγέλης Περρής, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια για τον Μάρκο Σεφερλή και την νέα του εκπομπή Super Mammy που έχει προκαλέσει τεράστιο σούσουρο γύρω από τις απόψεις που προβάλει για την ομοφυλοφιλία, τις γυναίκες και τους βιασμούς.

Έτσι, λοιπόν, ανέφερε πως δεν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να κρίνει ποιοι είναι άξιοι για την κοινωνία που ζούμε και να προσβάλλει όσους δεν θεωρεί άξιους στο όνομα της τέχνης. Ο ίδιος προσπάθησε να παραμείνει ευγενικός και να εκφραστεί με ήρεμο τρόπο, χωρίς να είναι αγενής απέναντι στον Μάρκο Σεφερλή και το τηλεοπτικό του βήμα.

«Πρέπει να σεβόμαστε τη γυναίκα, τους γκέι, τους στρέιτ, τους αλλοδαπούς. Δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος αξίζει να υπάρχει και κάποιος όχι. Ποιος θα κρίνει αν κάποιος πρέπει να υπάρχει ή όχι στην κοινωνία μας; Ο κύριος Σεφερλής; Για μένα μπορεί να μην αξίζει το πρόγραμμά του να υπάρχει, θα το σταματήσω;

Δεν λέω ότι δεν αξίζει, δεν θέλω να παραφραστεί αυτό αλλά δεν γίνεται στο όνομα της τέχνης να προσβάλλουμε κάποιους ανθρώπους», δήλωσε χαρακτηριστικά.