Άλεκ Μπάλντουιν: Αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού που περιμένουν

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άλεκ Μπάλντουιν: Αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού που περιμένουν

Την πιο ωραία περίοδο της ζωής του βιώνει τον τελευταίο καιρό ο Άλεκ Μπάλντουιν καθώς όπως έγινε γνωστό ο ίδιος μαζί με την αγαπημένη του θα γίνουν γονείς για 7η φορά, ολοκληρώνοντας με τον πιο όμορφο τρόπο την οικογένειά τους.

Πιο συγκεκριμένα, η σύζυγός του Χιλιάρα θέλησε να κάνει μια τρυφερή ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου μεταξύ άλλων ανακοίνωσε πως περιμένουν... κοριτσάκι. Μάλιστα, στην λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Πάντα ήταν διασκεδαστικό και σημαντικό για εμένα να μαθαίνω το φύλο του παιδιού που περιμένω.

Αν και όσο μεγαλώνω και μαθαίνω, θέλω να κάνω διαφορετικά κάποια πράγματα. Τι θα κάνει το μωρό μας ένα αγαπητό και ολοκληρωμένο άτομο, τι έχει πραγματικά σημασία. Τι θα το κάνει να νιώθει ελεύθερο και περήφανο.

Ίσως τίποτα, το οποίο να μπορούμε να προσδιορίσουμε. Μπορούμε μόνο να το καθοδηγήσουμε, να το ενθαρρύνουμε, να το ακούσουμε, να μοιραστούμε μαζί του τις εμπειρίες μας και να μάθουμε από αυτές, όσο παρακολουθούμε το ταξίδι του. Μπορούμε να του παρέχουμε μια καλή ζωή, όσο μπορούμε, αλλά τα υπόλοιπα εξαρτώνται από το μωρό μας. Μόνο του θα ανακαλυψει τον μοναδικό του εαυτό», συνεχίζει.

Μοιράζομαι μαζί σας τις ελπίδες και τις ευχές της οικογένειάς μας και τις συμβουλές μας για το νέο μας μωρό. Νιώθω μεγάλη χαρά να βλέπω αυτά τα παιδιά γεμάτα αγάπη και σοφία».

Ο Άλεκ Μπάλντουιν θα γίνει για 7η φορά πατέρας

Τι απαντά σε όσους ρωτούν γιατί συνεχίζει και κάνει παιδιά

Πρόσφατα η Hilaria Baldwin ανακοίνωσε μια χαρμόσυνη είδηση στο Instagram καθώς όπως ανέφερε, ανακάλυψαν με το σύζυγό της και ηθοποιό Alec Baldwin, ότι θα γίνουν για έβδομη φορά γονείς μαζί. Το ζευγάρι έχει ήδη έξι παιδιά, ενώ ο Alec Baldwin έχει και μία κόρη με την πρώην σύζυγό του Kim Basinger, την 26χρονη Ireland.

Λίγους μήνες μετά το συμβάν με το θάνατο συνεργάτιδας του στα γυρίσματα της ταινίας του, η ζωή φαίνεται πως του χαμογελά ξανά με τον ερχομό του μωρού.

Τι απαντά ο Alec Baldwin σε όσους απορούν γιατί κάνει ακόμα παιδιά

Ο ηθοποιός σε μια νέα ανάρτησή του στο Instagram, με ένα βίντεο της μικρότερης κόρης του, Maria Lucia, εξηγεί γιατί συνεχίζει να κάνει παιδιά. «Ο κόσμος ρωτάει γιατί. Να γιατί. Το να είσαι γονιός είναι το υπέρτατο ταξίδι».