Απίστευτο περιστατικό στο δρόμο για την Κόνι Μεταξά - Πήγε να τη σώσει άρον άρον ο Πανταζής

«Κάνε παιδιά να δεις καλό»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
 Απίστευτο περιστατικό στο δρόμο για την Κόνι Μεταξά - Πήγε να τη σώσει άρον άρον ο Πανταζής

Η Κόνι Μεταξά αν και δεν έχει κρατήσει το επίθετο του πατέρα της είναι γνωστό πως είναι η μοναχοκόρη του Λευτέρη Πανταζή και πως όλα αυτά τα χρόνια από όσες γυναίκες και αν έχουν περάσει από τη ζωή του εκείνη θα είναι η αδυναμία του. Μπαμπάς και κόρη λοιπόν έχουν μια ιδιαίτερη σχέση και αυτό φαίνεται και από τις δηλώσεις τους αλλά και από όσα συχνά ανεβάζουν στα social media.

Την Τετάρτη 11/5 μάλιστα έγινε γνωστό ένα πολύ αστείο περιστατικό μέσα από τα Insta stories της τραγουδίστριας, τα οποία μάλιστα προβλήθηκαν και στο Mega Καλημέρα. Η Μεταξά λοιπόν, δεν υπολόγισε καλά τα πράγματα και έμεινε από βενζίνη στη μέση του δρόμου.

Σαν σούπερ ήρωας εμφανίστηκε ο Πανταζής για να σώσει το κορίτσι του, παραβλέποντας ακόμα και το γεγονός ότι ενημερώθηκε τελευταίος για το επικείμενο γάμο της. Πάντα στις δύσκολες και στις πιο αστείες στιγμές αν δεν είναι εκεί τα δικά σου άτομα, τότε ποιος; Έτσι λοιπόν έκανε και ο τραγουδιστής.

Η Κόνι Μεταξά έμεινε από βενζίνη και την έσωσε ο Λευτέρης Πανταζής

«Κάνε παιδιά να δεις καλό», είπε ο Λευτέρης Πανταζής.

«Δεν θα με συνοδεύσει ο πατέρας μου στην εκκλησία αν...»

Στα γυρίσματα του Ρουκ Ζουκ special βρέθηκε η κάμερα του Πρωινού την Τρίτη 10/5 και συνάντησε την Κόνι Μεταξά, η οποία μίλησε για τον επικείμενο γάμο της με τον Μάριο Καπότση, ενώ έκανε και ένα αιχμηρό σχόλιο για τον πατέρα της, Λευτέρη Πανταζή.

Μετά την πρόταση γάμου που της έκανε ο σύντροφός της, η Κόνι ανυπομονεί να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και να επισημοποιήσει τη σχέση της με τον πολίστα.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά στις 9 Ιουλίου και η Κόνι θα φορέσει περισσότερα από ένα νυφικά.

Στην κάμερα του πρωινού η γνωστή influencer αναφέρθηκε και στον πατέρα της, Λευτέρη Πανταζή, λέγοντας πως του ξεκαθάρισε πως αν δεν αδυνατίσει, δεν θα τη συνοδεύσει στην εκκλησία.

«Θέλω να αδυνατίσει ο μπαμπάς μου για να με συνοδεύσει στην εκκλησία. Πρέπει να αδυνατίσει, έχουμε δουλειές, έκανα κι νέο videoclip, πρέπει να είναι στυλάκι».