«Τον άκουγα να περπατάει» - Η Ελπίδα αποκαλύπτει πως κατάφερε να συνέλθει από τον θάνατο του συζύγου της

«Είχα ανθρώπους να με βοηθήσουν»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Τον άκουγα να περπατάει» - Η Ελπίδα αποκαλύπτει πως κατάφερε να συνέλθει από τον θάνατο του συζύγου της

Η ταλαντούχα Ελπίδα παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, το πρωί της Τετάρτης 11/5, και, πέρα απο την συμμετοχή της στην Eurovision, αναφέρθηκε στα παιδιά της και στον σύζυγό της, τον οποίο έχασε με τραγικό τρόπο και η απώλειά του της στοίχισε.

Η τραγουδίστρια ανέφερε πως τα παιδιά της ήταν πάντα η μεγαλύτερη προτεραιότητά της, γι' αυτό και μόλις ήρθαν στη ζωή της σταμάτησε να πραγματοποιεί βραδινές εμφανίσεις. Ωστόσο, όταν ο άντρας της έφυγε από τη ζωή, η ψυχολογική της κατάσταση ήταν πολύ άσχημη και για να μπορέσει να το αντιμετωπίσει και για να είναι δίπλα στα παιδιά της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χρειάστηκε να μετακομίσει.

Οι δηλώσεις της Ελπίδας για τα παιδιά και τον σύζυγό της

«Τα παιδιά μού άλλαξαν τη ζωή. Σταμάτησα να δουλεύω βράδυ όταν τα απέκτησα. Έκανα τη δισκογραφία μου, την τηλεόρασή μου, ότι χρειαζόταν. Είχα ανθρώπους να με βοηθήσουν, όμως ήθελα να μη χάσω στιγμή από τα παιδιά μου», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Τον άκουγα να περπατάει, έπρεπε να αλλάξω περιβάλλον. Όταν έρχονται οι στιγμές, μου έρχεται η εικόνα αυτή που έζησα στο σπίτι… Πράγματι, από τότε που άλλαξα περιβάλλον είμαι πολύ καλύτερα. Συνήλθα ψυχολογικά».

«Τον βλέπω καμιά φορά...»

Η Ελπίδα παρευρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4, την Τρίτη 3/5, και αναφέρθηκε στο ατυχές γεγονός του θανάτου του συζύγου της, ο οποίος έχασε τη ζωή του όσο βρισκόταν στα χέρια της.

Ο άντρας της έφυγε από τη ζωή περίπου δύο χρόνια πριν και, όπως έχει αναφέρει στο παρελθόν, η απώλειά του την επηρέασε τόσο που η κατάσταση της υγείας της άλλαξε δραματικά από τη μία στιγμή στην άλλη.

«Τον Ιούλιο συμπληρώνονται 2 χρόνια. Τον πρώτο καιρό ήμουν χάλια κι είχα θυμό. «Έφυγε» στα χέρια μου όταν πήγαμε να φάμε. Είχε προβληματάκια αλλά δεν ήταν για να φύγει, είχαμε πάει διακοπές. Πήγαμε στο εξοχικό μας, βγήκαμε να φάμε, πήγαμε να γυρίσουμε στο αυτοκίνητο και μου έμεινε στα χέρια. Ήταν τραγικό, δεν υπάρχει χειρότερο. Εκείνος έφυγε, όπως ήθελε, στην αγκαλιά μου», επισήμανε η τραγουδίστρια.

«Το βλέπω καμιά φορά στον ύπνο μου, δεν ξέρω αν ξεπεραστεί. Τώρα κατέληξα ότι είναι έτσι τα πράγματα και δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο. Ήταν πολύ καλά και πήγαμε να φάμε και μετά να αράξουμε. Ξαφνικά μου κάνει δεν είμαι καλά και τρέχω να τον βοηθήσω.

Τον έφερα σιγά σιγά στο αυτοκίνητο και μου λέει δεν είμαι καλά. Την ώρα που άνοιξα την πόρτα, μου έμεινε στα χέρια. Μετά από ένα μήνα έπαθα έμφραγμα κι αυτό με βοήθησε πολύ για να ξεπεραστεί η κατάσταση. Γιατί θα μπορούσα να είχα φύγει και τα παιδιά μου τρελάθηκαν. Οπότε είπα Ελπίδα προχώρα και σκέφτηκα τι θα ήθελε ο ίδιος να κάνω», ανέφερε έπειτα.