Δεν το έκανε μόνο ο Σοϊλέδης - Παίκτης από το Survivor 4 είχε κινητό στα χέρια του και μαθεύτηκε τώρα

Αποκάλυψη σοκ!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δεν το έκανε μόνο ο Σοϊλέδης - Παίκτης από το Survivor 4 είχε κινητό στα χέρια του και μαθεύτηκε τώρα

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε συνέντευξη στο Super Kατερίνα την Τετάρτη 11/5 και μεταξύ των δηλώσεων που έκανε για το Survivor κάποια στιγμή έγινε έξαλλος με μια ερώτηση και έβγαλε το μικρόφωνό του να αποχωρήσει από την κλήση. Μέχρι όμως να φτάσει στο σημείο αυτό έκανε μια πρωτάκουστη για το όνομα του αποκάλυψη σχετικά με την παραμονή στον Άγιο Δομίνικο τη σεζόν 2020-2021.

Ο τραγουδιστής με αφορμή την πρόσφατη ποινή του Άρη Σοϊλέδη για παράνομη επικοινωνία που είχε με εκτός παραγωγής άτομο, με σκοπό να μιλήσει στην Ελλάδα, δήλωσε πως του είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο. Μάλιστα όσο βρισκόταν στη θάλασσα βρήκε ένα κωπηλάτη, ο οποίος δέχτηκε να του δώσει κάτι να φάει αλλά και το κινητό του να μπει στα social media.

Ο Πάνος Καλίδης αποκάλυψε κρυφή επικοινωνία που είχε στο Survivor 4

«Κάποια στιγμή που ήμασταν στην παραλία με την Κάτια είχε περάσει ένας κωπηλάτης και μας έδωσε κάτι γαλέτες. Μου έδωσε και το κινητό του και μπήκα στα social και είδα το προφίλ μου και έστειλα κι ένα μήνυμα».

''Άστραψε και βρόντηξε'' ο Καλίδης για τον Εμμανουήλ

Ο Πάνος Καλίδης έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πολυσυζητημένο παίκτη αυτής της περιόδου, τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Ο τραγουδιστής έχοντας και μια παραπάνω εμπειρία από τη συμμετοχή του στο Survivor, ''άδειασε'' τον παίκτη.

Πιο αναλυτικά, μετά τα καρφιά του Ανδρέα Μικρούτσικου για τη συμπεριφορά του Κωνσταντίνου και την ταραχή, που επιφέρει διαρκώς στην καλύβα, ο Καλίδης σχολίασε πολύ αρνητικά με τη σειρά του, λέγοντας πως έχει χάσει την αξιοπρέπεια του με όσα βλέπουμε κάθε βράδυ να κάνει.

«Έχει χάσει την αξιοπρέπεια και την φερεγγυότητα του με τον τρόπο που συμπεριφέρεται», ανέφερε ο Πάνος Καλίδης.