«Εγώ έχω να πω...» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Παναγιώτη Μπουγιούρη στην Μπέτυ Μαγγίρα

Έμεινε κάγκελο η Μαγγίρα

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Εγώ έχω να πω...» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Παναγιώτη Μπουγιούρη στην Μπέτυ Μαγγίρα

Το μεσημέρι της Τετάρτης (11/5), ο Παναγιώτης Μπουγιούρης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN και στην Μπέττυ Μαγγίρα. Ο ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα. (Δείτε εδώ πώς «δίκασε» ο ηθοποιός γνωστό σκηνοθέτη)

Έλαβε και το κομπλιμέντο του από την παρουσιάστρια, η οποία τον χαρακτήρισε γοητευτικό. Του έδωσε έτσι την αφορμή για να προβεί σε μία αποκαλυπτική εξομολόγηση.

Η αποκάλυψη του Παναγιώτης Μπουγιούρης στη Μπέττυ Μαγγίρα και η αντίδρασή της

«Εγώ έχω να πω πως όταν ήμουν μικρότερος, όταν ξεκινούσα τη δουλειά, ήμουν ερωτευμένος μαζί σου. Το δηλώνω δημόσια», ανέφερε.

Η παρουσιάστρια σηκώθηκε ενθουσιασμένη και άρχισε να λέει χαριτολογώντας, «τελειώνει εδώ η συνέντευξη», διώχνοντας παράλληλα τον Δημήτρη Μακαλιά για να μείνει μόνη της με τον ηθοποιό.

«Αφήστε έναν άνθρωπο να εκδηλώσει τον θαυμασμό του προς τα εμένα. Δεν έχει έρθει ένας άντρας εδώ να τα πει τόσο ανοιχτά», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Ο Μπουγιούρης είναι single

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day την Τρίτη 3/5 και μεταξύ άλλων μίλησε για τις πρώτες και σχετικά δύσκολες συνεργασίες του στο θέατρο αλλά και για το τι συμβαίνει την προσωπική του ζωή. Ο ηθοποιός, που έχει υπάρξει σε μεγάλες επιτυχίες και με καταξιωμένους καλλιτέχνες παραδέχτηκε πως εκτός της περίστασης, που τον άφησαν απλήρωτο έχει να θυμάται και πολύ αυστηρούς σκηνοθέτες.

Στη συνέχεια μίλησε και για τα ερωτικά του καθώς ήταν γνωστό πως τα τελευταία χρόνια διατηρούσε σχέση με την αρκετά χρόνια μικρότερη του Κλέλια Μενελάου. Ο Μπουγίουρης και η όμορφη μπαλαρίνα κυκλοφορούσαν πολύ συχνά μαζί και ο έρωτας τους ήταν κάτι δεδομένο. Στην ερώτηση όμως για τη σημερινή κατάσταση της σχέσης τους δήλωσε ανοιχτά πως δεν είναι πια μαζί.

«Είχα συνυπάρξει με αυστηρούς σκηνοθέτες. Με όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις. Θεωρώ ότι είναι μία παλιομοδίτικη συμπεριφορά που κάποτε επικρατούσε στο ελληνικό θέατρο. Είχα εκφραστεί και για τον Στάθη Λιβαθινό. Οι οπτικές, οι τακτικές και οι μέθοδοι έχουν αλλάξει, δε μπορούν να είναι το ίδιο.

Ήταν μία έντονη περίοδος αναμόχλευσης στον καλλιτεχνικό χώρο και τη δεδομένη στιγμή βρέθηκα κι εγώ στη θέση που μου απαιτήθηκε να τοποθετηθώ, όπως και έγινε. Είχα αντιδράσεις. Κυρίως ήταν θετικές», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Μπουγιούρης και συνέχισε μιλώντας για τη σχέση του με την Κλέλια Μενελάου: «Έχουμε χωρίσει».