«Θέλετε να αρχίσω να μιλάω;» - "Κόλαφος" η Ιωάννα Μαλέσκου για τους συναδέλφους της

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Θέλετε να αρχίσω να μιλάω;» -

Η Ιωάννα Μαλέσκου πολλές φορές μέσα από την εκπομπή της, Love it, εκφράζει τα συναισθήματά της για όσα συμβαίνουν και στην κοινωνία, αλλά και στην προσωπική της ζωή, ενώ δεν διστάζει ακόμη και να χορέψει εάν το αισθάνεται. Το πρωί της Τετάρτης 11/5, λοιπόν, θέλησε να εκφράσει την δυσαρέσκειά της με ορισμένους συναδέλφους της για τα hashtag που χρησιμοποιούν για την συγκεκριμένη εκπομπή.

Η παρουσιάστρια ζήτησε μέσα από τις "σπόντες" της, να αντιμετωπίζεται με σεβασμό κάθε θέμα που αφορά την ίδια, τους συνεργάτες της και την εκπομπή γενικότερα, καθώς όλα γνωστοποιούνται, ακόμη και αν κάποιοι προσπαθούν να κρυφτούν. Δεν θέλησε να αναφέρει τα ονόματα των ανθρώπων για τους οποίους μίλησε, ωστόσο το ύφος της ήταν αρκετά επικριτικό.

Οι "σπόντες" της Ιωάννας Μαλέσκου για τα σχόλια των συναδέλφων της

"Εν πάση περιπτώσει υπάρχουν και συνάδερφοι που κάνουν hashtags και ενημερώνομαι, αλλά μας παρακολουθούν. Γεια σας, τα φιλιά και την αγάπη μου! Ξέρετε εσείς ποιοι είστε. Τι να πω; Θέλετε να αρχίσω να μιλάω; Δεν θέλετε. Αλλά χαίρομαι που έστω και έτσι...

Αλλά για εμάς τους ανθρώπους της τηλεόρασης, είτε είμαστε δημοσιογράφοι είτε παρουσιαστές, είτε είμαστε εμπλέκομαι και συσχετιζόμενοι, είναι καλό να υπάρχει ένας στοιχειώδης σεβασμός, ο οποίος όταν εκφέρουμε δημόσιο λόγο και όταν γράφουμε στα social media μας και ιδίως για ανθρώπους που έχουν μιλήσει πολύ καλά για εμάς. Να υπάρχει ένας σεβασμός", δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Το σκάσε δεν το έχω δεχτεί στη ζωή μου ποτέ»

Το μεσημέρι της Πέμπτης 5/5 ξεκίνησε άλλη μια εκπομπή του «Love it» μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Όπως είναι γνωστό είναι μια εκπομπή η οποία από την αρχή του Survivor 5 ξεκίνησε τον σχολιασμό των παικτών στο ριάλιτι μιας και οι εξελίξεις κάθε φορά είναι άκρως καταιγιστικές.

Αυτή τη φορά, αφορμή σχολιασμού στάθηκε το "σκάσε" που είχε αναφέρει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο πρόσωπο της Τζο Μαριδάκη. Έτσι, τον λόγο πήρε η Ιωάννα Μαλέσκου η οποία δεν δίστασε να αναφέρει on air: «Καταλαβαίνω ότι ακριβώς αυτή τη στιγμή είναι τόσο σημαντικό και το δευτερόλεπτο που θα περάσει για να κερδίσει ή όχι που δεν ξέρεις πως θα αντιδράσεις».

Και συνέχισε λέγοντας, «Μιλώντας για λάθη αυτό που είπε ο Εμμανουήλ ότι το "σκάσε" δεν είναι κακό. Μην μου κανείς από εσάς ότι το να ακούσω το ρήμα "σκάω". Το σκάσε δεν το έχω δεχτεί στη ζωή μου ποτέ, ούτε το έχω βγάλει από το στόμα μου».