Αναστάτωσε το πλατό του ΣΚΑΪ - Το «καυτό» τσιφτετέλι της Ιωάννας Μαλέσκου στον αέρα του Love it

Ξετρελάθηκαν οι συνεργάτες της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αναστάτωσε το πλατό του ΣΚΑΪ - Το «καυτό» τσιφτετέλι της Ιωάννας Μαλέσκου στον αέρα του Love it

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ιωάννα Μαλέσκου έχει αποφασίσει να ξεκινήσει την εκπομπή της, Love it με έναν απολαυστικό χορό. Την έχουμε δει να χορεύει οριεντάλ (δείτε εδώ το βίντεο) και σήμερα (6/5) λικνίστηκε στους ρυθμούς του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην φετινή Eurovision (δείτε εδώ βίντεο από την πρώτη πρόβα της Ανδρομάχης).

Η παρουσιάστρια έχει ενθουσιαστεί με το «Έλα Έλα» και έτσι δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και να μην χορέψει, με τους συνεργάτες της να την αποθεώνουν.

«Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη», είπε μάλιστα αφού ολοκλήρωσε τον χορό της, και ξεκίνησε κανονικά την ροή της εκπομπής της.

Άναψε «φωτιές» ο χορός της Ιωάννας Μαλέσκου στο Love it

Όλη η αλήθεια για το τηλεοπτικό της μέλλον

Μια αποκάλυψη για το τηλεοπτικό μέλλον της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΙ έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της, Super Κατερίνα. H παρουσιάστρια μετέφερε τις πληροφορίες που έχει σχετικά με τη συνεργασία τους για την επόμενη σεζόν.

Όπως λοιπόν αποκάλυψε, η Ιωάννα θα μείνει στον σταθμό του Φαλήρου και του χρόνου αφού επιθυμούν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, παρά τα νούμερα τηλεθέασης του Love It που βρίσκονται στον πάτο.

«Εγώ ξέρω ότι παραμένει παιδιά. Εγώ έμαθα πως θα υπάρξουν αλλαγές σε πολύ υψηλόβαθμα στελέχη. Κάποιες αποχωρήσεις και κάποιο πρόσωπο που μπορεί να βρίσκεται λίγο πιο κάτω να πάει πιο πάνω. Το ένα σενάριο είναι αυτό. Ξέρω πως έχει γίνει μια κουβέντα με την Ιωάννα Μαλέσκου. Το δεύτερο σενάριο που προβληματίζει είναι πως αυτή την περίοδο τραβάνε οι κοινωνικές εκπομπές. Ο προβληματισμός όμως είναι πως αυτό μπορεί να μην τραβήξει για πολύ καιρό ακόμη. Δεν ξέρουν αν από Σεπτέμβριο θα έχει ο κόσμος την ίδια διάθεση. Αυτός είναι ο ενδοιασμός τους για το αν παραμείνει η Ιωάννα. Δεν είναι με την Ιωάννα» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.