«Θα ήθελες να βάλεις τα κλάματα...» - Προσπαθεί να χαμογελά η Ιωάννα Τούνη μετά το πένθος της

Είναι δυνατή και το παλεύει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Θα ήθελες να βάλεις τα κλάματα...» - Προσπαθεί να χαμογελά η Ιωάννα Τούνη μετά το πένθος της

Η γλυκύτατη Ιωάννα Τούνη, που πρόσφατα όλος ο κόσμος την αγκάλιασε μετά το αβάσταχτο πένθος και την σημαντική απώλεια της μητέρας της, προσπαθεί να είναι καλά, όπως θα ήθελε και εκείνη, και να χαμογελά γιατί όλοι γνωρίζουμε πως της πάει πολύ! Σε πρόσφατο ταξίδι της στο εξωτερικό, θέλησε μέσω μιας φωτογραφίας της να περάσει ένα μήνυμα σε όλους εκεί έξω που ίσως περνάνε δύσκολα ψυχολογικά και τη δική τους φάση αλλά δείχνουν χαμογελαστοί έξω...

Συγκινεί με την νέα της ανάρτηση η Ιωάννα Τούνη

Η γνωστή influencer, ανέβασε μια φωτογραφία αναφέροντας: «Ψεύτικο ινσταγκραμικό χαμόγελο, ακόμη και εκείνες τις ημέρες που θα ήθελες να βάλεις τα κλάματα… το παθαίνεις και εσύ;Γιατί καταπιεζόμαστε να φαινόμαστε ΠΑΝΤΑ τρισευτυχισμένοι, πετυχημένοι και γαμάτοι στα social media;;»

Πολλά κιλά μείον η Ιωάννα Τούνη μετά τον χαμό της μητέρας της

Την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της διανύει η Ιωάννα Τούνη, καθώς πριν μερικές μέρες έφυγε από την ζωή η μητέρα της, μετά από δύσκολη και άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Η ίδια όλο αυτό το διάστημα παραμέλησε πολύ τον εαυτό της και τόσο το άγχος όσο και η στεναχώρια ήταν σε πολύ μεγάλο βαθμό, με αποτέλεσμα να χάσει αρκετά κιλά. Για αυτό λοιπόν η Ιωάννα ξεκίνησε και πάλι τη γυμναστική, προκειμένου να πάρει τα πάνω της και να ξεχαστεί αλλά πάνω από όλα να επιστρέψει στην καθημερινότητά της.

«Πριν αρχίσετε, γνωρίζω πως είμαι αδύνατη… αλλά όχι επειδή γυμνάζομαι και προσέχω τι τρώω! Τα κιλά που έχασα είναι αποτέλεσμα έντονου στρες και στεναχώριας… Οπότε θέλω να βρω τους ρυθμούς μου, να χάσω κάποια κιλά λίπος και να τα πάρω σε μυικότητα. Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό έχω παραμελήσει αρκετά τον εαυτό μου, το φαγητό μου και τα πάντα!

Αλλά υπόσχομαι στο εξής να προσπαθήσω να εντάξω την γυμναστική στο πρόγραμμά μου τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα και να τρώω πιο σωστά!» αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη.

undefined