Επέστρεψε στην καθημερινότητά της η Ιωάννα Τούνη μετά τον χαμό της μητέρας της

Οι πρώτες αναρτήσεις της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επέστρεψε στην καθημερινότητά της η Ιωάννα Τούνη μετά τον χαμό της μητέρας της

Λίγες μέρες έχουν περάσει από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως η μητέρα της Ιωάννας Τούνη έφυγε από τη ζωή (δείτε εδώ την ανακοίνωση). Η influencer πήρε λίγο χρόνο μακριά από τα social media και πέρασε τον χρόνο της με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Μάλιστα, η εκδρομή που πραγματοποίησε με τον σύντροφό της, πυροδότησε θύελλα αρνητικών σχολίων, με τους επικριτές της να σχολιάζουν αρνητικά το γεγονός πως κάθεται να θρηνήσει.

Η ίδια απάντησε σε όλους αυτούς με μία σειρά από αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ξεκαθαρίζοντας πολύ σωστά, πως κανείς δεν μπορεί να της υποδείξει πώς και πόσο θα θρηνήσει (δείτε εδώ το ξέσπασμά της).

Αφήνοντας πίσω της όλα όσα έγιναν, η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε σιγά σιγά να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της και την καθημερινότητά της και εννοείται πως βρέθηκε στην Bubblegun, την αγαπημένη της εταιρεία.

Επιστροφή στη δουλειά για την Ιωάννα Τούνη

Στο πλευρό της ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

Το βίντεο με το ξέσπασμα της προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης 28/4 στην εκπομπή Super Κατερίνα, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να παίρνει θέση σε όσους την κρίνουν για τον τρόπο που αντιμετωπίζει την κατάσταση.

«Στην αρχή της εκπομπής, έμπαινα σε μια διαδικασία να ασχολούμαι με το τι γράφουν. Για μένα πλέον, έχει πάψει αυτό. Δε μπορώ να μπαίνω στη διαδικασία να ασχολούμαι με ανθρώπους που δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν στη ζωή τους και κρύβονται πίσω από έναπ πληκτρολόγιο, από ψεύτικα προφίλ, έχουν χτίσει έναν δικό τους μικρόκοσμο και τους απασχολεί μόνο το γεγονός τι θα κάνει ο ένας και ο άλλος.

Για κάποιον άνθρωπο που έχει χάσει έναν δικό του άνθρωπο… Τι ακριβώς πρέπει να κάνει κάποιος που έχει χάσει έναν δικό του άνθρωπο; Πως πρέπει να πενθήσει; Είναι ένας νέος άνθρωπος. Επειδή έχω γνωρίσει τη μητέρα της, ήταν στο νοσοκομείο σε πολύ κακή κατάσταση και τα λίγα λόγια που της έλεγε ήταν “σε παρακαλώ φύγε από εδώ μέσα, δεν έχεις καμία δουλειά εδώ. Η δουλειά σου είναι εκεί έξω και να κάνεις αυτό που πραγματικά θες”.

Εγώ γενικά αγαπώ πάρα πολύ την οικογένειά μου, αλλά δεν είμαι και ο άνθρωπος που θα είναι κάθε μέρα όλη μέρα μαζί τους. Η μητέρα της Ιωάννας με έβαλε σε διαφορετικές σκέψεις για το πως πρέπει να είμαστε με την οικογένειά μας.

Πήγαμε στον Επιτάφιο, δεν καταλαβαίνω… Είναι ένας άνθρωπος που αυτή είναι η δουλειά του, τι να κάνουμε, αυτή είναι η δουλειά του. Είναι λογικό επειδή είναι η δουλειά της αυτή να έχει όλα τα σχόλια, είναι δεκτά όλα τα σχόλια αλλά δε μπαίνουμε πλέον σε καμία διαδικασία ούτε εγώ ούτε η Ιωάννα να ασχολούμαστε» είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.