Μάκης Δελαπόρτας: Αποκάλυψε τον άγνωστο καβγά της Βουγιουκλάκη με τον Παπαμιχαήλ - «Είχαν τρομερή αντιπαλότητα»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μάκης Δελαπόρτας: Αποκάλυψε τον άγνωστο καβγά της Βουγιουκλάκη με τον Παπαμιχαήλ - «Είχαν τρομερή αντιπαλότητα»

Μετά από τον Λεωνίδα Κακούρη, το βράδυ της Τετάρτης 11/5 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής του «The 2night show» τον Μάκη Δελαπόρτα ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός συγγραφέας αναφέρθηκε για άγνωστες ιστορίες από την ζωή του ενώ δεν δίστασε να κάνει κάποιες αποκαλύψεις.

Οι δηλώσεις του Μάκη Δελαπόρτα

«Η Αλίκη στο Ναυτικό σταμάτησε για έξι μήνες λόγω καβγά ανάμεσα στην Βουγιουκλάκη και τον Παπαμιχαήλ. Στις πρώτες ταινίες που γύρισαν δεν μιλούσαν καν μεταξύ τους, είχαν τρομερή αντιπαλότητα. Ο Παπαμιχαήλ είχε τσαγανό, δεν ανεχόταν πολλά πολλά. Στις πρώτες ταινίες είχαν πολλά προβλήματα. Ο Σακελλάριος τους τα έφτιαξε για να βγει η ταινία. Τους ήθελε ο κόσμος για αυτό έκαναν ταινίες μαζί.

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ όταν έκανε ταινίες μόνος του τα εισιτήρια έπεφταν. Ο κόσμος τους ήθελε μαζί…Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν η γυναίκα που καθιέρωσε στο ελληνικό σινεμά τα τραγούδια. Ξαφνικά η Αλίκη τραγουδάει το «Ρίκοκο» και σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Από τότε υποχρέωσαν όλους τους ηθοποιούς να τραγουδούν στις ταινίες τους. Από την Αλίκη ξεκίνησε αυτό…».

Μάκης Δελαπόρτας

«Είναι μία πληγή που δεν κλείνει ποτέ» - Ο Μάκης Δελαπόρτας προκαλεί βαθιά συγκίνηση μιλώντας για την Βουγιουκλάκη

Ο Μάκης Δελαπόρτας βρέθηκε στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα και μιλησε για άλλη μία φορά για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, στην οποία είχε τρομερή αδυναμία και ήταν ένα μεγάλο κομμάτι στη ζωή του, ενώ λίγες μέρες νωρίτερα είχε αναφερθεί στην γνωριμία της δεύτερης με την Ρένα Βλαχοπούλου.

Ο θάνατος της ηθοποιού του στοίχισε και, μάλιστα η ίδια "έφυγε" σε μία περίοδο που ήταν ήδη πολύ δύσκολη για τον Δελαπόρτα, καθώς μόλις είχε χάσει και τον πατέρα του.

Ο Μάκης Δελαπόρτας συγκινεί με τις δηλώσεις του για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν η καλή μου νεράιδα. Την έχω ζήσει μέχρι το τέλος και η Αλίκη είναι μια πληγή, δική μου όπως και νομίζω όλων, που δεν κλείνει ποτέ μέσα μου. Όταν έφυγε η Αλίκη γκρεμίστηκαν πάρα πολλά πράγματα για όλους», είπε χαρακτηριστικά.

«Για μένα η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν ο μέντορας μου, η καλή μου νεράιδα, ο άνθρωπος που θα συζητούσα μαζί της τα πάντα και ήταν δίπλα μου γιατί είχε αυτή την ιδιαιτερότητα να αγαπάει τους δικούς της ανθρώπους σαν την κλώσα και να τους προστατεύει κάτω από τις φτερούγες της», συμπλήρωσε στη συνέχεια και έκλεισε την συζήτηση λέγοντας:

«Αυτό το αισθανόμουν και γω μαζί της. Όταν έφυγε, λοιπόν, έχασα αυτό. Είχα χάσει και τον πατέρα μου τότε και η Αλίκη μου είπε "εγώ θα είμαι ο πατέρας σου τώρα". Αυτό το ψυχολογικό μου στήριγμα το έχασα».