«Ήταν διαφημιστικό κόλπο...» - Ο Καλίδης ''απασφάλισε'' για το ''τσούγκρισμα'' Σαμπρίνας με Κωνσταντίνα

Το σχήμα που τελευταία στιγμή ''κρεμάστηκε''

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ήταν διαφημιστικό κόλπο...» - Ο Καλίδης ''απασφάλισε'' για το ''τσούγκρισμα'' Σαμπρίνας με Κωνσταντίνα

Τον τελευταίο καιρό έγινε γνωστό πως ένα από τα σχήματα της νυχτερινής Αθήνας δεν πραγματοποιήθηκε ενώ όλα ήταν έτοιμα. Ο λόγος για την Κωνσταντίνα, η οποία ''κρέμασε'' την Σαμπρίνα την ώρα που μέχρι και η αφίσα του μαγαζιού ήταν έτοιμη. Η τραγουδίστρια από τη μεριά της δεν θεωρεί αντιεπαγγελματική την συμπεριφορά της και απαντά για το λόγο, που ενήργησε έτσι.

Ο Πάνος Καλίδης από την άλλη σχολίασε την Τετάρτη 11/5 στο Super Κατερίνα το περιστατικό μιας ανήκει στον ίδιο χώρο και σίγουρα οι εμπειρίες του από τις πίστες δεν είναι και λίγες. Έτσι λοιπόν, τοποθετήθηκε αδειάζοντας σχεδόν την συνάδελφο του αφού θεωρεί πως όλο αυτό έγινε για διαφημιστικούς λόγους με σκοπό να ανέβει σε δημοσιότητα.

Οι δηλώσεις του Πάνου Καλίδη για σχήμα που διαλύθηκε μεταξύ Σαμπρίνας και Κωνσταντίνας

«Είναι πολύ πιθανό να ήταν διαφημιστικό κόλπο για να γίνει ντόρος. Έχει συμβεί πάρα πολλές φορές να μην τηρηθούν κάποιοι κανόνες και όροι τις συμφωνίας, έτσι ώστε ο ένας από τους καλλιτέχνες του σχήματος να νιώθει αδικημένος και να πρέπει να αποχωρήσει για το καλό της καριέρας του».

Η Κωνσταντίνα ''τίναξε'' το σχήμα στον αέρα λίγο πριν την πρεμιέρα

Μιας και τα νυχτερινά σχήματα έχουν ανοίξει με τον κορωνοϊο να έχει γίνει κάτι σαν συνήθεια βλέπουμε τα νυχτερινά μαγαζιά να σφύζουν από κόσμο και όλο και νέα ονόματα να επιστρέφουν στην εργασία τους. Έτσι λοιπόν στη βραδινή ζωή της Αθήνας αναμενόταν πολύ σύντομα να δούμε την Σαμπρίνα μαζί με την Κωνσταντίνα και τον Κωνσταντίνο Μάνη.

Και ενώ ήταν όλα έτοιμα, με τις αφίσες να έχουν βγει στο μαγαζί και την συνέντευξη τύπου να είναι στο πρόγραμμα, ξαφνικά η Κωνσταντίνα αποχώρησε και όλοι έμειναν άφωνοι. Οι συνάδελφοι της κυρίως, ακόμα προσπαθούν να καταλάβουν τι πήγε στραβά κα ελπίζουν να διορθώσει τη συμπεριφορά της.

Η Σαμρπίνα δείχνοντας εμφανώς την απορία της μίλησε την Πέμπτη 5/5 στο mega Καλημέρα και εξήγησε τη μέχρι τώρα συνεργασία τους και τις εντυπώσεις που της άφησε η συνάδελφος της, πριν συμβούν όλα αυτά. Μίλησε πολύ ξεκάθαρα μιας μας έχει συνηθίσει σε ειλικρινείς δηλώσεις, όπως είχε κάνει και για την παρενόχληση που βίωσε.

«Δεν ξέρω πώς να το ερμηνεύσω αυτό, να το πω κακιά στιγμή; Προσπάθησα να μιλήσω μαζί της, αλλά δεν κατάλαβα. Πιστεύω ότι τις επόμενες ώρες θα βρεθεί μια λύση. Με τις αφίσες έχω τραβήξει 50 χρόνια το αλίμονο με τους καλλιτέχνες», είπε ο επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Η Σαμπρίνα είπε από την πλευρά της: «Δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Μου είπαν ότι κάτι συνέβη, αλλά επειδή δεν έχω μιλήσει με την Κωνσταντίνα και δεν ξέρω τι έχει συμβεί, νομίζω ότι θα λυθεί. Η ίδια αφίσα ήταν και την προηγούμενη εβδομάδα, ότι είναι θα λυθεί. Είναι η πρώτη φορά που συνεργαζόμαστε, ούτε είχαμε κάποιο θέμα μεταξύ μας. Ήταν πολύ καλή η σχέση μας».