Eurovision 2022: Έκανε πρόταση γάμου στον σύντροφό του λίγο πριν τον τελικό - Το συγκινητικό βίντεο

Είναι μαζί εδώ και 2 χρόνια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Eurovision 2022: Έκανε πρόταση γάμου στον σύντροφό του λίγο πριν τον τελικό - Το συγκινητικό βίντεο

Ο τελικός της Eurovision είναι αυτό το Σάββατο 14/5 (δείτε εδώ τι θέση δίνουν τα στοιχήματα για την Ελλάδα) και όπως είναι αναμενόμενο πολλές είναι οι ειδήσεις καθημερινά που αφορούν τον αγαπημένο μουσικό διαγωνισμό. Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης 12/5, ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε κάτι πολύ ευχάριστο μέσα από την εκπομπή “Super Κατερίνα“.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως ο Ισραηλινός εκπρόσωπος της φετινής Εurovision, αποφάσισε λίγο πριν από την πρόβα του να κάνει πρόταση γάμου στον σύντροφό του. Μάλιστα, είχε δημιουργήσει ένα παραμυθένιο σκηνικό στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που μένουν αυτές τις μέρες.

Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια και μάλιστα σύμφωνα με την εκπομπή σκοπεύουν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους με τον γάμο τους.

Παντρεύεται ο Ισραηλινός εκπρόσωπος της φετινής Εurovision με τον σύντροφό του

Σε ποια σειρά θα εμφανιστεί η Κύπρος στο Β' Ημιτελικό της Eurovision;

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει και για τον Β' ημιτελικό του 66ου Διαγωνισμού της Eurovision και όλη η Ευρώπη έχει στρέψει το βλέμμα της στο Τορίνο και στην σκηνή του Pala Olimpico. Ενώ η Ελλάδα έχει ήδη περάσει στον μεγάλο τελικό του Σάββατο, απόψε αναμένουμε να δούμε αν η Κύπρος θα πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως και στον πρώτο ημιτελικό, τον σχολιασμό αναλαμβάνει η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ενώ από τις διαγωνιζόμενες χώρες οι 10 θα προκριθούν στον Τελικό.

Η σειρά εμφάνισης των χωρών στον Β’ Ημιτελικό:

  1. Φινλανδία,
  2. Ισραήλ,
  3. Σερβία,
  4. Αζερμπαϊτζάν,
  5. Γεωργία,
  6. Μάλτα,
  7. Σαν Μαρίνο,
  8. Αυστραλία,
  9. Κύπρος,
  10. Ιρλανδία,
  11. Βόρεια Μακεδονία,
  12. Εσθονία,
  13. Ρουμανία,
  14. Πολωνία,
  15. Μαυροβούνιο,
  16. Βέλγιο,
  17. Σουηδία,
  18. Τσεχία

Τα τραγούδια των «Big Five» (Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο και η Ιταλία ως διοργανώτρια χώρα) δεν διαγωνίζονται, αφού προκρίνονται απευθείας στον Τελικό της Eurovision. Ψηφίζουν, όμως, στους δύο ημιτελικούς και συγκεκριμένα:

Δικαίωμα ψήφου στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision έχουν οι χώρες που συμμετέχουν σε αυτόν, καθώς και η Γερμανία, η Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.