Ντυμένη στα μαύρα και βιαστική - Η Τόνια Σωτηροπούλου εντοπίστηκε στους δρόμους της Αθήνας

Από τα πιο απλά look της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ντυμένη στα μαύρα και βιαστική - Η Τόνια Σωτηροπούλου εντοπίστηκε στους δρόμους της Αθήνας

Η Τόνια Σωτηροπούλου εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό προχωρώντας στους δρόμους της Αθήνας και η εμφάνισή της ήταν άκρως αθλητική. Η γνωστή ηθοποιός, που λίγες ημέρες πριν γιόρτασε τα γενέθλιά της, μιλούσε στο τηλέφωνο και βάδιζε βιαστικά.

Η αθλητική εμφάνιση της Τόνιας Σωτηροπούλου

Με μαύρο κολάν, μαύρη ζακέτα, αθλητικά παπούτσια του ίδιου χρώματος, η ίδια ήταν πιο απλή από ποτέ, ωστόσο όταν πρόκειται για ένα look γυμναστικής, το μαύρο πάντα σώζει. Άλλωστε, αν θέλεις να περάσεις απαρατήρητος από το κέντρο της Αθήνας, έχεις κάνει την σωστή επιλογή.

Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα με χρωματιστό λαστιχάκι και δεν υπήρχε ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό της, ενώ η τσάντα που κρατούσε ήταν επίσης μαύρη και πολύ μοντέρνα, καθώς είναι καπιτονέ και φουσκωτή, όπως και τα χοντρά μπουφάν του χειμώνα.

Η Τόνια Σωτηροπούλου ντυμένη στα μαύρα

Η Τόνια Σωτηροπούλου στους δρόμους της Αθήνας

Τόνια Σωτηροπούλου

Η επική αποκάλυψη για την πρόταση γάμου του Μαραβέγια

Το μεσημέρι της Πέμπτης 28/4 του Πάσχα ο Νίκος Μουτσινάς υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» με τον πιο όμορφο τρόπο την Τόνια Σωτηροπούλου καθώς της είχε ετοιμάσει τούρτα για τα γενέθλιά της.

Η ίδια βέβαια δεν το περίμενε με αποτέλεσμα να εκπλαγεί στον αέρα της εκπομπής. Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός έκατσε στον καναπέ όπου μίλησε για όλους και για όλα αλλά και για την στιγμή που αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα με τον αγαπημένο της, Κωστή Μαραβέγια (δείτε εδώ που πήγαν πρόσφατα διακοπές)

Πιο συγκεκριμένα, όσον αναφορά την πρόταση γάμου η ίδια αποκάλυψε πως έγινε κανονικά, και ήταν αστεία και ρομαντική ταυτόχρονα.