«Μου αρέσει να σε τρελαίνω» - Η ατάκα του Σάββα Πούμπουρα που "κούφανε" την Ελένη Μενεγάκη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μου αρέσει να σε τρελαίνω» - Η ατάκα του Σάββα Πούμπουρα που

Το μεσημέρι της Πέμπτης 12/5, ο Σάββας Πούμπουρας μεταφέρθηκε για λίγο στο Πάρκο Τρίτση, ώστε να παρουσιάσει τις ομορφιές του στο τηλεοπτικό κοινό της εκπομπής του MEGA, Ελένη.

Την ώρα που ο ίδιος εξηγούσε πως πρόκειται για μία έκταση 1.000 στρεμμάτων με πανέμορφα τοπία από την λίμνη και τον πύργο της βασιλίσσης Αμαλίας, έκανε μία σύγκριση της συγκεκριμένης τοποθεσίας με το Hyde Park που βρίσκεται στο Λονδίνο και η Ελένη Μενεγάκη ξαφνιάστηκε από την παρομοίωση και ξέσπασε σε γέλια.

Η ατάκα του Σάββα Πούμπουρα που "τρέλανε" την Ελένη Μενεγάκη

«Πώς την έκανες αυτή τη σύγκριση; τρέλανέ μας μωρέ», είπε ενθουσιασμένη η παρουσιάστρια και ο Σάββας, όπως πάντα ετοιμοπόλεμος, της απάντησε: «Μου αρέσει να σε τρελαίνω»!. Δεν έχει άδικο, καθώς όλοι θυμόμαστε το τελευταίο περιστατικό ανάμεσά τους στον αέρα της εκπομπής.

«Ωραία η βίλα σου, Ελένη» - "Κάγκελο" η παρουσιάστρια με την ατάκα της Μπέτυ Μαγγίρα

Η Μπέτυ Μαγγίρα, που απολαμβάνουμε καθημερινά πλέον ως παρουσιάστρια στην εκπομπή του Open Ποιος είναι πρωινιάτικα και στην οποία σήμερα δέχθηκε μία ερωτική εξομολόγηση, βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, το μεσημέρι της Τετάρτης 11/5, και αφού μίλησε για τον σύζυγο και τα παιδιά της, λίγο πριν αποχωρήσει έκανε ένα σχόλιο για το πλατό που άφησε άφωνη την παρουσιάστρια.

Η καλεσμένη, λοιπόν, αφού η συζήτησή τους έφτασε στο τέλος και η Ελένη την αποχαιρετούσε, παρομοίασε το πλατό με βίλα, με μία δόση χιούμορ και με ένα χαμόγελο η δεύτερη την προσκάλεσε για καφέ αφού της άρεσε η φιλοξενία της εκεί. Ακομπλεξάριστες και οι δύο, έκλεισαν την κουβέντα τους με τον καλύτερο τρόπο.

«Δεν είχα ξανακάνει πρωινό και είπα γιατί όχι. Πάντα έχεις μια αγωνία και ένα άγχος αν μπορείς να αρέσεις στο κοινό που βλέπει τηλεόραση το πρωί. Σίγουρα παίζουν ρόλο οι χαρακτήρες και η ομάδα η δική μας βλέπει την κωμική πλευρά των πραγμάτων και μ’ αρέσει λίγο να τρολάρουμε αυτά που βλέπουμε. Δεν μπορώ να τα πάρω πολύ σοβαρά τα πράγματα», είπε αρχικά για την εκπομπή της.

«Αφού το κλίμα είναι θετικό», εξήγησε για την συνέχειά της και της επόμενη σεζόν, μιλώντας και για παλιότερες δουλειές της που την έχουν στιγματίσει.

Για τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη, δήλωσε: «Είμαστε 20 χρόνια μαζί με τον άντρα μου, ούτε και εγώ δεν το πιστεύω. Όλα έχουν να κάνουν με την επικοινωνία του ζευγαριού, είναι λίγο και η χημεία. Όταν το βρεις και έχετε ωραία επικοινωνία, ποιος να το χαλάσει».

Και πρόσθεσε: «Είμαι πιο συνειδητοποιημένη, πιο αποφασισμένη, ξέρω τι θέλω και πώς να το πέτυχω. Θέλω να περνάω καλά, η ζωή είναι μικρή, θέλω να ρουφήξω τη ζωή».

Για τα παιδιά της, σημείωσε: «8 και 12 είναι τα παιδιά μου. Είμαι λίγο αυστηρή μαμά, πρέπει να βάζεις όρια στα παιδιά. Η μεγάλη διαβάζει από μονή της τα κάνει όλα, είναι τυπική. Η μικρή θέλει λίγο βοήθεια γιατί πέρασε και δύο χρόνια καραντίνα. Κάθε μία έχει τα θέλω της και τα ταλέντα της».

«Ωραία η βίλα σου Ελένη»!, αναφώνησε στο τέλος και τότε η παρουσιάστρια της απάντησε: «Ωραία η βιλίτσα μου, ε; Σου άρεσε; Να περνάς να πίνουμε καφέ, να λέμε τα νέα μας! Είσαι μακριά από εδώ; Το στούντιό σας είναι μακριά; Κορμάρα μου τα λέμε…»!