Απεγνωσμένη η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα του MEGA - Αποκάλυψε σε ποιους πειρασμούς δεν έχει υποκύψει

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Απεγνωσμένη η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα του MEGA - Αποκάλυψε σε ποιους πειρασμούς δεν έχει υποκύψει

Το μεσημέρι της Πέμπτης 12/5 ξεκίνησε άλλη μια εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, «Ελένη» μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA. Η γνωστή παρουσιάστρια όπως έχει αποκαλύψει παλιότερα προσπαθεί να επαναφέρει το σώμα της καθώς έχει αρχίσει δίαιτα μετά από τις διακοπές του Πάσχα.

Μπορεί ο Γιώργος Παπακώστας να έφτιαξε αβγά μπενεντίκτ, ωστόσο η ίδια παρόλο που τα λιγουρευόταν όσο τίποτα άλλο δεν ακούμπησε με τίποτα το αβγό που είχε μπέικον. Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Θα κάνουμε αβγουλάκια κάτι πιο light γιατί δεν γίνεται ρε παιδιά, έρχεται καλοκαίρι και πρέπει να είμαστε πιο προσεχτικοί!»!«Μου έχεις σπάσει τη μύτη ρε συ! Έχεις βάλει το μπέικον και… θα φάω αβγό με αβοκάντο, προσπαθώ αυτή την περίοδο να με μαζέψω…» με τον μάγειρα να αναφωνεί «ε, όχι».

Οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής

«Μου αρέσει να σε τρελαίνω» - Η ατάκα του Σάββα Πούμπουρα που "κούφανε" την Ελένη Μενεγάκη

Το μεσημέρι της Πέμπτης 12/5, ο Σάββας Πούμπουρας μεταφέρθηκε για λίγο στο Πάρκο Τρίτση, ώστε να παρουσιάσει τις ομορφιές του στο τηλεοπτικό κοινό της εκπομπής του MEGA, Ελένη.

Την ώρα που ο ίδιος εξηγούσε πως πρόκειται για μία έκταση 1.000 στρεμμάτων με πανέμορφα τοπία από την λίμνη και τον πύργο της βασιλίσσης Αμαλίας, έκανε μία σύγκριση της συγκεκριμένης τοποθεσίας με το Hyde Park που βρίσκεται στο Λονδίνο και η Ελένη Μενεγάκη ξαφνιάστηκε από την παρομοίωση και ξέσπασε σε γέλια.

«Πώς την έκανες αυτή τη σύγκριση; τρέλανέ μας μωρέ», είπε ενθουσιασμένη η παρουσιάστρια και ο Σάββας, όπως πάντα ετοιμοπόλεμος, της απάντησε: «Μου αρέσει να σε τρελαίνω»!. Δεν έχει άδικο, καθώς όλοι θυμόμαστε το τελευταίο περιστατικό ανάμεσά τους στον αέρα της εκπομπής.