Eurovision 2022: Το αποκάλυψε λίγο πριν ανέβει στη σκηνή - Το γούρι της Ανδρομάχης

Λίγες ώρες απέμειναν μέχρι να εμφανιστεί στον B' ημιτελικό

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Eurovision 2022: Το αποκάλυψε λίγο πριν ανέβει στη σκηνή - Το γούρι της Ανδρομάχης

Μετά την καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση, και λίγες ώρες πριν από τον φαντασμαγορικό β' ημιτελικό της Eurovision όπου θα ανέβει στη σκηνή να διαγωνιστεί, η Ανδρομάχη έκανε έκπληξη το μεσημέρι της Πέμπτης 12/5 στον Νίκο Μουτσινά και μέσω skype άρχισε να του...τραγουδά!

Λίγες ώρες απέμειναν μέχρι να εμφανιστεί η Ανδρομάχη

Η πανέμορφη Ανδρομάχη, μίλησε για το μουσικό αυτό ταξίδι αλλά έδειξε ένα από τα γούρια της, ένα παράξενο μπουκαλάκι που της χάρισε μία φίλη της με… «μπιρμπιλόνια» όπως αποκάλεσε τα μικροσκοπικά μπαλάκια στο μπουκαλάκι.

«Ζούμε μία πενθήμερη πέρα από το άγχος» είπε μεταξύ άλλων για όσα βιώνει στο Τορίνο με την συμμετοχή της Κύπρου.

«Το αγόρι μου δεν μπορούσε...»

Η Ανδρομάχη Δημητροπούλου προχώρησε σε δηλώσεις και, πέρα από την απάντησή της για την καταγγελία παρενόχλησης, μίλησε για την χημεία με τον εκπρόσωπο του διαγωνισμού, για την σχέση της, αλλά και για την εμφάνιση της Αμάντα Γεωργιάδη, η οποία κατάφερε να εκπλήξει το κοινό με την εμφάνισή της στον ημιτελικό.

«Είναι και αυτός ένας σίφουνας!», είπε χαρακτηριστικά για τον Ισραηλινό εκπρόσωπο και συμπλήρωσε για το αγόρι της: «Το αγόρι μου είχε τις υποχρεώσεις του, δεν μπορούσε να είναι εδώ. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε και τόσο τρέξιμο που δε θα μπορούσα να τον δω και ιδιαίτερα. Θα πάμε διακοπές μετά τον διαγωνισμό και θα είναι ένα από τα πρώτα άτομα που θα πάρω τηλέφωνο μόλις κατέβω από τη σκηνή».

Όσον αφορά την εκπρόσωπο της Ελλάδας δήλωσε πως είναι υπέροχη και της εύχεται να τα πάει τέλεια στον τελικό.