Επική στιγμή για τον Λευτέρη Ελευθερίου - Θυμήθηκε τα παλιά την εποχή που ήταν οπερατέρ στον Παπαδάκη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Επική στιγμή για τον Λευτέρη Ελευθερίου - Θυμήθηκε τα παλιά την εποχή που ήταν οπερατέρ στον Παπαδάκη

Το μεσημέρι της Πέμπτης 12/5 ο Λευτέρης Ελευθερίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπής «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Open.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος μίλησε για όλους και για όλα ενώ από την άλλη δεν δίστασε να κάνει και μια αποκάλυψη. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει και για το κίνημα #metoo όπου απασχολεί ιδιαίτερα.

Μεταξύ άλλων ανέφερε χαρακτηριστικά πως ξεκίνησε ως οπερατέρ στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη καθώς είπε στον αέρα της εκπομπής: «Δεν ήμουν από καλλιτεχνική οικογένεια και είχα έναν φόβο.

Έτσι πήγα σε μια πολύ καλή σχολή εικονοληψίας» είπε ενώ παραδέχτηκε ότι και ο ξάδελφός του, Δημήτρης Ήμελλος για τη Νομική ξεκίνησε πριν γίνει ηθοποιός.». Από την άλλη, η παρουσιάστρια δεν δίστασε να τον πάει στην κάμερα της εκπομπής όπου τον έβαλε να θυμηθεί τι έκανε ως οπερατέρ.

Ο Λευτέρης Ελευθερίου στην εκπομπή "Μέρα μεσημέρι με την Μάριον"

"Χάνει τη δουλειά του, χωρίς η υπόθεσή του να είναι δικάσιμη" - Ο Λευτέρης Ελευθερίου προκαλεί με τις δηλώσεις του για τον Χαϊκάλη

Ο Λευτέρης Ελευθερίου, το πρωί της Τετάρτης 16/6, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και εξέφρασε τις απόψεις του σχετικά με την αντικατάσταση του Παύλου Χαϊκάλη, εξαιτίας της οποίας τα νέα γυρίσματα αντιμετωπίζουν εμπόδια, στην ταινία Καρδίτσα Forever, στην οποία πρωταγωνιστεί και ο ίδιος.

Ο ηθοποιός δηλώνει πως δεν γνώριζε γι΄αυτή την απόφαση και την θεωρεί άδικη εφόσον η υπόθεσή του δεν δικάζεται ποινικά. Η άγνοιά του για το τι πραγματικά συμβαίνει αποτελεί την δικαιολογία του γι' αυτή την άποψη.

«Δεν ζήτησαν σε μένα κάτι, δεν είχα σκηνές με τον Παύλο Χαϊκάλη. Το έμαθα απ’ έξω. Κάποιες υποθέσεις θέλουν υπομονή, μέχρι να φτάσουν στο δικαστήριο. Κάποιες υποθέσεις με κάνουν λίγο να απορώ. Είχα δύο συνεργασίες, μια χαρά. Χάνει τη δουλειά του, χωρίς η υπόθεσή του να είναι δικάσιμη.

Αν τω πω αυτό μπορεί κάποιος να πει “μα υποστηρίζεις κάποιον άνθρωπο που είχε παραβατική συμπεριφορά”. Έχουμε μπλεχτεί πάρα πολύ. Πρέπει να λυθεί μέσα στο Σωματείο. Περιφέρουμε ένα όνομα ενός ανθρώπου, χωρίς να ξέρουμε τι έχει γίνει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Ελευθερίου.