Πάτρα: «Δες τον Τοπαλούδη, έτσι είναι οι πατέρες που πενθούν» - Η οργή του Twitter "πάνω" στον Δασκαλάκη

Τον σύγκριναν με τον Ιωάννη Τοπαλούδη

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Πάτρα: «Δες τον Τοπαλούδη, έτσι είναι οι πατέρες που πενθούν» - Η οργή του Twitter

Την ώρα που οι γονείς της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη εξακολουθούν να βιώνουν το δικό τους Γολγοθά, δεν θα μπορούσε να μην έρθει σε σύγκριση από τους χρήστες του Twitter που σχολιάζουν τα πάντα, ο Μάνος Δασκαλάκης και η στάση που κρατά, με τον κύριο Τοπαλούδη, ο οποίος όπως φαίνεται ζει και αναπνέει μέχρι να δικαιωθεί για την κόρη του.

Η σύγκριση του Μάνου Δασκαλάκη μαζί του

Στο Twitter βρίσκεται πρώτος στα trends στην Ελλάδα με το hashtag #μανοςδασκαλακης και τα σχόλια έπεσαν βροχή, καθώς αρκετοί ήταν μάλιστα αυτοί που τον σύγκριναν με τον Ιωάννη Τοπαλούδη, μιας και σύμφωνα με την κρίση τους δεν φαίνεται να έχουν την ίδια στάση παρότι και οι δύο έχουν χάσει παιδί, στην περίπτωση δε του Μάνου, παιδιά.

Στην "φόρα" ο διάλογος του Δασκαλάκη με τον γιατρό της Τζωρτζίνας

Καταιγιστικές είναι οι τελευταίες εξελίξεις της Πάτρας καθώς ολοένα και περισσότερες πληροφορίες βγαίνουν στην επιφάνεια για την υπόθεση. Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Πέμπτης 12/5 την συνομιλία που είχε ο Μάνος Δασκαλάκης με τον γιατρό της Τζωρτίνας έφερε στην επιφάνεια η εκπομπή «T-Live».

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τον διάλογο που είχε ο Μάνος Δασκαλάκης στις 20 Απριλίου του 2021, μετά την πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας όπου μεταξύ άλλων τον είχε προειδοποιήσει πως υπάρχει κίνδυνος μέσα από το ίδιο τους το σπίτι.

Γιατρός: Διαβάζεις την αδιαφορία όταν μπαίνεις μέσα και μετά από δύο λεπτά θέλεις να φύγεις και η ίδια η Ρούλα είπε «μα εγώ ήθελα να φύγω γιατί φοβόμουν ότι θα μου κάνετε παρατήρηση».

Μάνος Δασκαλάκης: Θέλαμε να φύγουμε γιατί σεβόμασταν αυτό απέξω, αυτό εκεί, το 10 με 11.

Γιατρός: Είναι καλό να το λέτε αυτό αλλά δεν είναι άλλο πράγμα αυτό που έλεγα.

Μάνος Δασκαλάκης: Ποιο;

Γιατρός: Εσύ, η αδιαφορία που είπα, νιώθω αδιαφορία, ότι νιώθω αυτοί οι γονείς μπαίνουν μέσα και σαν παρακολουθούν αυτή την ιστορία σαν τρίτοι.

Μάνος Δασκαλάκης: Ναι.

Γιατρός: Και μου είπε αρκετά πράγματα τα οποία εγώ θέλω να πιστεύω ότι πρέπει να σας βοηθήσω. Να σας βοηθήσω, μου λες κι εσύ «ότι είναι μες το σπίτι μας εμείς το κάνουμε», αλλά όσο θα είσαι εδώ δεν πρέπει να είναι υποστηρικτικός ο γιατρός;

Μάνος Δασκαλάκης: Σίγουρα.

Γιατρός: Δεν πρέπει;

Μάνος Δασκαλάκης: Σίγουρα.

Γιατρός: Και να σου πω; Και διαφωνία να υπάρχει όταν μιλάμε δε γινόμαστε καλύτεροι;