Eurovision 2022: Οι δημόσιες ευχές της Άννας Βίσση για την Ανδρομάχη

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Eurovision 2022: Οι δημόσιες ευχές της Άννας Βίσση για την Ανδρομάχη

Σαν "βροχή" έχουν πέσει οι ευχές για την Ανδρομάχη Δημητροπούλου η οποία εκπροσωπεί φέτος την Κύπρο στην Eurovision 2022. Μάλιστα, ανάμεσα στα άτομα που της ευχήθηκαν δημόσια είναι και η Ελένη Φουρέιρα η οποία κατάφερε το 2018 να βρεθεί στη δεύτερη θέση του ευρωπαϊκού διαγωνισμού μουσικής εκπροσωπώντας επίσης την Κύπρο.

Από την άλλη, η Άννα Βίσση η οποία είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media θέλησε να ευχηθεί επίσης στην Ανδρομάχη με ένα tweet στο οποίο η γνωστή τραγουδίστρια έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλή επιτυχία Κύπρος και Ανδρομάχη».

Η τρυφερή ευχή της Άννας Βίσση για την Ανδρομάχη

Ποια θέση δίνουν τα στοιχήματα για την εμφάνιση της Κύπρου;

Την Πέμπτη 12/5 το βράδυ, η Ανδρομάχη Δημητροπούλου θα διαγωνιστεί για να διεκδικήσει μία θέση στον τελικό της Eurovision 2022, το Σάββατο 14/5 (δείτε εδώ σε ποια θέση θα εμφανιστεί).

Το άγχος είναι ήδη μεγάλο για την νεαρή τραγουδίστρια, ωστόσο τα προγνωστικά θα την δυσαρεστήσουν ακόμη περισσότερο, καθώς φαίνεται πως η Κύπρος θα βρεθεί στον τελικό, αλλά παιρνώντας οριακά στην τελευταία θέση. Τίποτα δεν είναι, όμως, σίγουρο και όλα μπορούν να ανατραπούν στον σημερινό ημιτελικό.

Οι προβλέψεις για την θέση της Κύπρου στον ημιτελικό και τον τελικό της Eurovision 2022

Η Κύπρος με το τραγούδι «Ela» είναι ανάμεσα σε αυτές τις 10 χώρες που αναμένεται να προκριθούν απόψε στον μεγάλο Τελικό. Τα στοιχήματα δίνουν την Ανδρομάχη οριακά στον τελικό, καθώς βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 10η θέση, σε αντίθεση με την κορυφαία της βραδιάς, που δεν είναι άλλη από τη Σουηδία. Όσον αφορά τον τελικό, τα στοιχήματα δείχνουν την Κύπρο την 21η θέση.