Eurovision 2022: Το δημόσιο μήνυμα στήριξης της Ελένης Φουρέιρα στην Ανδρομάχη λίγο πριν ανέβει στη σκηνή

«Καλή Επιτυχία»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Eurovision 2022: Το δημόσιο μήνυμα στήριξης της Ελένης Φουρέιρα στην Ανδρομάχη λίγο πριν ανέβει στη σκηνή

Το βράδυ της Πέμπτης 12/5 αναμένεται να παρακολουθήσουμε μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ τον Β' Ημιτελικό της Eurovision 2022 όπου όπως φαίνεται ο ανταγωνισμός ανάμεσα στις χώρες θα κορυφωθεί μιας και θέλουν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Ανάμεσα στις αποψινές συμμετοχές είναι και η Κύπρος όπου στην σκηνή του Pala Olimpico στο Τορίνο της Ιταλίας θα την εκπροσωπήσει η Ανδρομάχη με το τραγούδι «Ela». Μάλιστα, πολλά είναι τα άτομα που έχουν ευχηθεί στην τραγουδίστρια τα καλύτερα προκειμένου να τα πάει καλά στον μουσικό διαγωνισμό. (Δείτε εδώ τί ώρα θα τραγουδήσει)

Μέσα σε αυτούς είναι και η Ελένη Φουρέιρα η οποία το 2018 κατάφερε να βρεθεί στη δεύτερη θέση του ευρωπαϊκού διαγωνισμού μουσικής εκπροσωπώντας επίσης την Κύπρο. Πιο συγκεκριμένα, θέλησε να δημοσιεύσει ένα βίντεο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο οποίο έγραψε χαρακτηριστικά «Καλή Επιτυχία».

Η τρυφερή ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα για την Ανδρομάχη

Το αποκάλυψε λίγο πριν ανέβει στη σκηνή - Το γούρι της Ανδρομάχης

Μετά την καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση, και λίγες ώρες πριν από τον φαντασμαγορικό β' ημιτελικό της Eurovision όπου θα ανέβει στη σκηνή να διαγωνιστεί, η Ανδρομάχη έκανε έκπληξη το μεσημέρι της Πέμπτης 12/5 στον Νίκο Μουτσινά και μέσω skype άρχισε να του...τραγουδά!

Λίγες ώρες απέμειναν μέχρι να εμφανιστεί η Ανδρομάχη

Η πανέμορφη Ανδρομάχη, μίλησε για το μουσικό αυτό ταξίδι αλλά έδειξε ένα από τα γούρια της, ένα παράξενο μπουκαλάκι που της χάρισε μία φίλη της με… «μπιρμπιλόνια» όπως αποκάλεσε τα μικροσκοπικά μπαλάκια στο μπουκαλάκι.

«Ζούμε μία πενθήμερη πέρα από το άγχος» είπε μεταξύ άλλων για όσα βιώνει στο Τορίνο με την συμμετοχή της Κύπρου.