«Το λιγότερο δύσκολο το βιώνει...» - Ο Ετεοκλής Παύλου εξομολογείται για το ατύχημά του

«Οι πιθανότητες να μην χάσω τη ζωή μου ήταν...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Το λιγότερο δύσκολο το βιώνει...» - Ο Ετεοκλής Παύλου εξομολογείται για το ατύχημά του

Ο Ετεοκλής Παύλου, που βρίσκεται σε σχέση με την κατά πολλά χρόνια μεγαλύτερη του Ελένη Χατζίδου και έχουν αποκτήσει μαζί μία κόρη, μίλησε στην κάμερα του Mega Καλημέρα, την Παρασκευή 13/5, και αναφέρθηκε στο ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή, καθώς ήταν η πιο δύσκολη περίοδος που πέρασε και ο ίδιος, αλλά κυρίως η οικογένειά του.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως όταν ένας άνθρωπος παθαίνει κάποιο σοβαρό ατύχημα, οι κοντινοί του άνθρωποι είναι εκείνοι που το βιώνουν πιο άσχημα, διότι κινδυνεύουν να χάσουν ένα αγαπημένο τους άτομο και η καλύτερη λύση που δίνεται πολλές φορές από τους γιατρούς δεν τους αρκεί.

Οι δηλώσεις του Ετεοκλή Παύλου για το ατύχημά του

«Το λιγότερο δύσκολο το βιώνει ο παθών. Για την μητέρα μου ήταν πολύ πιο δύσκολο και για την αδελφή μου το ίδιο», ανέφερε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Οι πιθανότητες να μην χάσω τη ζωή μου ήταν ελάχιστες. Το τελευταίο κομμάτι που ήταν να χάσω το πόδι μου, ήταν το λιγότερο δυνατό. Τα προβλήματα που υπήρχαν σε όργανα ζωτικά ήταν πολύ πιο σοβαρά».

Εξομολόγησή του για την πατρότητα

Ο Ετεοκλής Παύλου μίλησε, το πρωί της Δευτέρας 24/01, στο Happy Day και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σχέση του με την Ελένη Χατζίδου, την εκπομπή που παρουσιάζει με την Μυρτώ Κάζη, η οποία μετά από επίσημη ανακοίνωση του καναλιού άλλαξε ώρα, την πατρότητα αλλά και τις προτάσεις που έχει λάβει και συζητάει για τη νέα χρονιά.

«Η Ελένη δεν καταρρέει, γενικά η γυναίκα είναι η κολώνα του σπιτιού. Προσπαθώ να στηρίζω την Ελένη σε αυτά που θέλει να πετύχει σαν μονάδα. Άργησα να ενεργοποιηθώ σαν πατέρας, ήθελα, αλλά δεν ήξερα πώς να είμαι παραγωγικός. Η δουλειά του πατέρα είναι να είναι ενεργός», είπε χαρακτηριστικά ο Ετεοκλής Παύλου και πρόσθεσε:

«Όταν με ρωτάει η κόρη μου για το πρόσθετό μου μέλος το προσεγγίζω με σοβαρότητα. Η αλήθεια είναι μία αλλά το προσεγγίζω με λέξεις κατανοητές για εκείνη και δεν το συνδυάζω με παιχνίδι και πλάκα».

Για την λήξη της συνεργασίας του με το Open και την Μυρτώ Κάζη, ο ίδιος είπε:

«Η εκπομπή μας με τη Μυρτώ Κάζη ήταν προγραμματισμένη να τελειώσει στο τέλος της σεζόν. Έγιναν κάποιες προτάσεις στη Μυρτώ για να συνεχιστεί η εκπομπή και την επόμενη σεζόν, σε κάποιες μέρες που δεν ήταν αυτό που ήθελε. Και αφού το συζήτησε και μαζί μου αποφασίσαμε να μην προχωρήσει»: και συμπλήρωσε:

«Με την Ελένη μας έχουν γίνει προτάσεις για δύο project καινούρια και είμαστε πολύ κοντά».