Σάκης Τανιμανίδης: Πόζαρε με το μπουρνούζι της Χριστίνας Μπόμπα και "έριξε" το Instagram

Δείτε την ανάρτησή του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σάκης Τανιμανίδης: Πόζαρε με το μπουρνούζι της Χριστίνας Μπόμπα και

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι φημισμένος για το χιούμορ του και για τις ξεκαρδιστικές αναρτήσεις του στα social media, είτε από προσωπικές του στιγμές είτε από στιγμιότυπα της ζωής του με την Χριστίνα Μπόμπα και πλέον τις κόρες του. Μία από αυτές ήταν και η περιπέτειά τους στο αεροπλάνο.

Έτσι, το απόγευμα της Πέμπτης 12/5 προχώρησε σε μία ακόμη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, που προκάλεσε τα γέλια του κοινού.

Ο παρουσιαστής δημοσίευσε, λοιπόν, μία φωτογραφία του στο σπίτι του, ποζάροντας χαλαρός με το μικροσκοπικό μπουρνούζι της συζύγου του. Με την πρώτη ματιά, δεν θα το παρατηρούσε κανείς εύκολα, καθώς η φωτογραφία είναι ασπρόμαυρη και δεν ξεχωρίζει ούτε το χρώμα. Παρόλα αυτά, το τόνισε ο ίδιος μέσα από την λεζάντα της ανάρτησης.

Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη

«Το μπουρνούζι είναι της Χριστίνας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σάκης Τανιμανίδης

Κι όμως η αλλαγή του είναι απίστευτη

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ένας από τους Έλληνες Celebrities που εντυπωσιάζει με το στυλ του και τις εμφανίσεις του είτε στα τηλεοπτικά σόου είστε στους δρόμους της Αθήνας, ο οποίος, μάλιστα, γιόρτασε τα γενέθλιά του λίγες μέρες πριν. Πάντοτε προσέχει το λουκ του και ξέρουμε πως γυμνάζεται για να διατηρεί το κορμί του σε φόρμα, ωστόσο αυτή τη φορά άφησε ένα βήμα από την ρουτίνα ομορφιάς του εκτός. Ο διάσημος παρουσιαστής έμεινε ακούρευτος για ενάμιση μήνα.

Αφού, λοιπόν, διατηρεί μία άμεση σχέση με το κοινό του, ο ίδιος αποφάσισε μέσα από τα social media του και συγκεκριμένα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok να μοιραστεί την αλλαγή της εμφάνισής του, δείχνοντας το πριν και το μετά. Η αλλαγή ήταν απίστευτη και ομολογουμένως, το styling των μαλλιών παίζει τρομερό ρόλο στην εμφάνιση ενός ανθρώπου. Εσείς πως τον προτιμάτε;