«Θα προσπαθήσω να επανέθλω» - Η όλο νόημα ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη για την απουσία της από τα social media

Τι έχει συμβεί;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Θα προσπαθήσω να επανέθλω» - Η όλο νόημα ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη για την απουσία της από τα social media

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι μία από τις διάσημες προσωπικότητες που έχουν πολύ ενεργά social media και ένα πολύ μεγάλο και φανατικό κοινό. Συχνά, μοιράζεται τις προσωπικές τις στιγμές, τα ξεσπάσματα, αλλά και τα χαρμόσυνα γεγονότα στη ζωή της, όπως την αγαπημένη της φωτογραφία με την δίδυμη αδερφή της. Παρόλα αυτά, το τελευταίο διάστημα, η απουσία της είναι αισθητή.

Έτσι, οι διαδικτυακοί της φίλοι, με τους οποίους έχει αναπτύξει έναν ιδιαίτερο δεσμό, παρατήρησαν πως δεν είναι πολύ ενεργή και ανησύχησαν για το τι συμβαίνει στη ζωή της. Της έστειλαν, λοιπόν, για να την ρωτήσουν και να της θυμίσουν πως αν χρειάζεται τον χρόνο της, μπορεί απλά να καθίσει και να το απολαύσει και το μόνο που θέλουν να ξέρουν είναι έαν είναι όλα καλά.

Η επιχειρηματίας έσπευσε να απαντήσει δημόσια σε όλα αυτά τα μηνύματα και δώσει κάποιες εξηγήσεις. Ανέφερε πως αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις με τις οποίες χρειάζεται να ασχοληθεί, ωστόσο τους ευχαριστεί για το ενδιαφέρον τους και υπόσχεται πως θα επανέλθει σύντομα.

Η ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη για την απουσία της από τα social media

«Καλημέρα αγαπημένοι μου άνθρωποι, όσοι είστε εδώ ακόμα. Ευχαριστώ πάρα πολύ που μου στέλνετε «Που είσαι;», «Μαίρη είσαι καλά;», «Άμα δεν είσαι καλά πάρε τον χρόνο σου», «Μην πιέζεσαι». Το εκτιμώ απεριόριστα. Σας ευχαριστώ πολύ. Είμαι καλά και τρέχω με πολλά και διάφορα πράγματα αυτή την περίοδο, αλλά η βάση είναι καλή.

Και θα προσπαθήσω να επανέλθω λίγο. Απλά μου έχει πάρει το μυαλό η ζωή και δεν προλαβαίνω να ανεβάσω πολλά πράγματα. Αλλά είμαι καλά και σας ευχαριστώ», δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια.

Η πρώτη ανάρτηση του Ίαν Στρατή με την σύντροφό του

Εδώ και πολλούς μήνες έχει επιβεβαιωθεί η σχέση της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή. Οι δυο τους πλέον δεν κρύβουν το γεγονός ότι είναι μαζί και η αλήθεια είναι πως οι δυο τους μοιάζουν να είναι πραγματικά πολύ ερωτευμένοι.

Παρόλα αυτά, όλους αυτούς τους μήνες, ο Ίαν Στρατής δεν είχε κάνει καμία ανάρτηση με την αγαπημένη του σύντροφο, κάτι που άλλαξε τις προηγούμενες ώρες.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο τραγουδάει και στο πλευρό του έχει τη Μαίρη Συνατσάκη.