Σούσουρο με τις νέες ημίγυμνες φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Αργυρού - Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο

Αναστάτωσε πάλι το κοινό του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σούσουρο με τις νέες ημίγυμνες φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Αργυρού - Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένας από τους πιο γοητευτικούς άνδρες της ελληνικής σόουμπιζ και κάθε του ανάρτηση προκαλεί αμέτρητα "εγκεφαλικά", με τις θαυμάστριές του να πέφτουν κυριολεκτικά στα πατώματα για χάρη του.

Ο γνωστός τραγουδιστής διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την ζωή, την καθημερινότητα και την δουλειά του.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μερικές φωτογραφίες του από το μπάνιο στην θάλασσα, την στιγμή που είναι έτοιμος να κάνει σερφ.

Ημίγυμνος για σερφ ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Το καλλίγραμμό κορμί του όπως ήταν αναμενόμενο αναστάτωσε τις διαδικτυακές του φίλες και μέσα σε λίγα λεπτά συγκέντρωσε χιλιάδες likes και σχόλια.

«LIFE IS A TRIP!! ???????? ???????? Enjoy the ride #taxidizwis #newalbum #22», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του. Να υπενθυμίσουμε ότι το "22" είναι ο τίτλος του νέου του άλμπουμ που κυκλοφόρησε πριν μερικές μέρες.

Χαλαρός και άνετος με αθλητικό look - Τράβηξε όλα τα βλέμματα ο Αργυρός στο κέντρο της Αθήνας

Ο Κωνσταντίνος Άργυρός απαθανατίστηκε από τον φακό σε μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας μαζί με φίλο του. Φαίνεται πως ο τραγουδιστής δε θα ακολουθήσει τα χνάρια του υπόλοιπου καλλιτεχνικού κόσμου, μιας και είδαμε πολλούς από το χώρο να παίρνουν το καράβι για τη Μύκονο.

Βέβαια μπορεί να τακτοποιεί τελευταίες υποχρεώσεις του και να αποδράσει τη βδομάδα του Πάσχα. Σε κάθε περίπτωση και η Αθήνα του πάει πολύ του Αργυρού, καθώς διέσχιζε τη Βουκουρεστίου με αθλητικό ντύσιμο, ανέμελο μαλλί και ένα backpack στην πλάτη.

Μετά την περιπέτεια που είχε την οποία και διευθέτησε νομικά, φαίνεται να έχει ηρεμήσει και να μπορεί να αφιερωθεί στα επαγγελματικά του, τα οποία σκίζουν.

Κωνσταντίνος Αργυρός