Eurovision 2022: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος "ξεφτίλισε" την Ανδρομάχη - «Μας σκότωσε τα αυτιά»

Τα αιχμηρά σχόλιά του για την χθεσινή εμφάνιση της Κύπρου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Eurovision 2022: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Δεν κατάφερε να περάσει στον μεγάλο τελικό της φετινής Eurovision η Ανδρομάχη, παρά την εντυπωσιακή εμφάνισή της στον χθεσινό 12/5 ημιτελικό. Η εκπομπή Super Κατερίνα σχολίασε όλα όσα έγιναν στον μουσικό διαγωνισμό, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να σχολιάζει με τον δικό του αιχμηρό τρόπο την νεαρή τραγουδίστρια.

Ο παρουσιαστής τόνισε μεταξύ άλλων πως η Ανδρομάχη έφτασε σε σημείο να φαλτσάρει κάτι που τον έκανε από την πρώτη στιγμή να πιστέψει ότι δεν πρόκειται να περάσει στον τελικό.

Τα "ριξε" κανονικά ο Μικρούτσικος στην Ανδρομάχη

«Θεωρώ το τραγούδι ένα συμπαθές έθνικ λαϊκοποπάκι, το οποίο εύκολα θα το δούμε το καλοκαίρι να παίζει. Από αυτήν την άποψη δεν είναι ατυχές σαν επιλογή. Η δε συγκεκριμένη κοπέλα είναι μια όμορφη κοπέλα, ερχόμαστε όμως στο θέμα της φωνής γιατί μην ξεχνάμε ότι ναι μεν είναι ένα τηλεοπτικό σόου αλλά και η φωνή παίζει ρόλο. Της έξανα χθες ερώτηση αν ακούει καλά και αν έχει τρακ. Άκουσα πολλά στοναρισματάκια.

Το θέμα είναι πόσο καλά τοποθετημένη φωνή έχεις. Αν έχεις σωστή τοποθέτηση, όσο τρακ και να έχεις δεν υπάρχει περίπτωση να φύγεις. Το συγκεκριμένο κορίτσι ήταν σε όλο το τραγούδι στονάτη, στο τέλος δε έφτασε να είναι στο φάλτσο. Εκείνος ο αμανές μας σκότωσε τα αυτιά. Εγώ όταν το άκουσα είπα δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Οι πρώτες δηλώσεις της Ανδρομάχης μετά τον αποκλεισμό της - Η σπόντα για την Αμάντα

Το βράδυ της Πέμπτης 12/5 παρακολουθήσαμε το Β΄ Ημιτελικό της Eurovision, στον οποίο δυστυχώς η Ανδρομάχη Δημητροπούλου με την Κύπρο δεν μπόρεσαν να προκριθούν και να λάβουν το πολυπόθητο εισιτήριο του Μεγάλου Τελικού. (Δείτε εδώ την εμφάνισή της Κύπρου)

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων η Ανδρομάχη μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, τονίζοντας ότι θα το ξαναέκανε και ότι αυτό που της μένει είναι οι καλές στιγμές. Ωστόσο έριξε και την σπόντα της για την ελληνική συμμετοχή...

«Τελείωσε κατά κάποιο τρόπο με το αποτέλεσμα που επιθυμούσαμε γιατί δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες. Δεν είχα στο μυαλό μου τίποτα για τον ημιτελικό. Θέλαμε να βγούμε να το απολαύσουμε και να περάσουμε τέλεια. Να δείξουμε αυτό που είμαστε, το δείξαμε και άρα όλα είναι τέλεια. Είμαι πολύ περήφανη για τα κορίτσια και για όλη την αποστολή. Είμαστε όλοι δεμένοι.

Η οικογένειά μας είναι πολύ δεμένη και άρα είμαστε όλοι χαρούμενοι. Θα το ξαναέκανα 100 φορές. Κρατάω όλες τις στιγμές, κυρίως τα backstage. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δεν μας άφησε περιθώριο για κάτι αρνητικό, δεν κάναμε κάτι λάθος. Ο πρώτος ημιτελικός ήταν πιο χαλαρός, δεν είχε τόσες δυνατές συμμετοχές», δήλωσε η παρουσιάστρια.