Eurovision 2022: Μάγεψε τα πλήθη η Ανδρομάχη - Έφερε τα πάνω κάτω στο Pala Olimpico με την ερμηνεία της

Καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Eurovision 2022: Μάγεψε τα πλήθη η Ανδρομάχη - Έφερε τα πάνω κάτω στο Pala Olimpico με την ερμηνεία της

Η ώρα του Β' ημιτελικού για τον 66ο διαγωνισμό της Eurovision στην Ιταλία έφτασε και μετά την εκρηκτική παρουσία της Φιλανδίας που ξεσήκωσε εξίσου τους πάντες, ήρθε η σειρά της Ανδρομάχης, (νωρίτερα αποκάλυψε το γούρι που έχει για καλή τύχη μαζί της) και σείστηκε όλο το στάδιο από την ερμηνεία και την φαντασμαγορική σκηνική της παρουσία.

Η Ανδρομάχη ξετρέλανε τους πάντες

Aνέβηκε στη σκηνή μέσα σε ένα μπλε φόντο με ένα κοχύλι με το στοιχείο του νερού να είναι έντονο στο όλο σκηνικό. Πορτοκαλί, μωβ και χρυσό εναλλάσσονταν πάνω στη σκηνή με την Ανδρομάχη και τις χορεύτριές της να χαρίζουν πολύ όμορφες εικόνες στους θεατές που στη συνέχεια ξεσηκώθηκαν και άρχισαν να χειροκροτούν με την ψυχή τους την νεαρή.

«Το αγόρι μου δεν μπορούσε...» - Η Ανδρομάχη αποκάλυψε για τον σύντροφό της

Λίγες ημέρες πριν τον τελικό της Eurovision 2022, η Ανδρομάχη Δημητροπούλου προχώρησε σε δηλώσεις και, πέρα από την απάντησή της για την καταγγελία παρενόχλησης, μίλησε για την χημεία με τον εκπρόσωπο του διαγωνισμού, για την σχέση της, αλλά και για την εμφάνιση της Αμάντα Γεωργιάδη, η οποία κατάφερε να εκπλήξει το κοινό με την εμφάνισή της στον ημιτελικό.

«Είναι και αυτός ένας σίφουνας!», είπε χαρακτηριστικά για τον Ισραηλινό εκπρόσωπο και συμπλήρωσε για το αγόρι της: «Το αγόρι μου είχε τις υποχρεώσεις του, δεν μπορούσε να είναι εδώ. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε και τόσο τρέξιμο που δε θα μπορούσα να τον δω και ιδιαίτερα. Θα πάμε διακοπές μετά τον διαγωνισμό και θα είναι ένα από τα πρώτα άτομα που θα πάρω τηλέφωνο μόλις κατέβω από τη σκηνή».

Όσον αφορά την εκπρόσωπο της Ελλάδας δήλωσε πως είναι υπέροχη και της εύχεται να τα πάει τέλεια στον τελικό.