«Δεν την ρωτάω γιατί δεν αντέχω να...» - Με δάκρυα στα μάτια η Μπέσσυ Αργυράκη για το χωρισμό της κόρης της

«Θέλω το καλό της κόρης μου και του πρώην συντρόφου της»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δεν την ρωτάω γιατί δεν αντέχω να...» - Με δάκρυα στα μάτια η Μπέσσυ Αργυράκη για το χωρισμό της κόρης της

Το πρωί της Παρασκευής 13/5, καλεσμένη στο Πρωινό ήταν η λαμπερή Μπέσσυ Αργυράκη και μεταξύ άλλων, δεν γινόταν να μην μιλήσει εφόσον ερωτήθηκε από τους παρουσιαστές, για το πρόσφατο χωρισμό της κόρης της, Εβελίνας Νικόλιζα, που γνωστοποίησε η ίδια μέσα από video στο κανάλι που έχει στο Youtube.

Η Εβελίνα μετά από οκτώ χρόνια σχέσης χώρισε

Μπέσσυ Αργυράκη είπε χαρακτηριστικά για το γεγονός: «Είναι τόσο αγαπημένοι, παρόλο που χώρισαν. Αποφάσισαν από κοινού να χωρίσουν. Δεν τη ρωτάω, γιατί δεν αντέχω να τη ρωτάω, ήταν κοινή τους απόφαση…

Στεναχωριέμαι πολύ. Δεν θέλει να μου δείξει τα συναισθήματά της η Εβελίνα. Τον Κλεάνθη τον ένιωθα σαν παιδί μου…Θέλω το καλό της κόρης μου και του πρώην συντρόφου της, πέρασαν οκτώ όμορφα χρόνια… Έκλαψα πολύ για τον χωρισμό τους… Μιλάω με τον Κλεάνθη»!

Ο έρωτας της Μπέσσυ Αργυράκη με τον πατέρα της Καινούργιου

Την Μπέσσυ Αργυράκη φιλοξένησε το πρωί της Τρίτης 22/2 στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα, η Κατερίνα Καινούργιου. Η μια εκ των ωραιότερων φωνών του ελληνικού πενταγράμμου, έκανε αποκαλύψεις για τη γνωριμία της με τον πατέρα της παρουσιάστριας κάτι που κανείς δεν γνώριζε μέχρι σήμερα.

Είναι γνωστό πως η Κατερίνα Καινούργιου έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία στον μπαμπά της για τον οποίο μιλάει με τόση αγάπη και σεβασμό και μόλις αναφέρθηκε στο πρόσωπο του η τραγουδίστρια, εκείνη δεν έπαψε να χαμογελά.

Ο . κ.Καινούργιος και η Μπέσσυ Αργυράκη γνωρίζονται από παιδιά ζώντας στον Βύρωνα και τότε έκανε την αποκάλυψη. «Ο μπαμπάς σου ήταν ο πρώτος μου πλατωνικός έρωτας. Ήμασταν παιδιά».

«Καλός ο μπαμπάς μου;» τη ρώτησε η Κατερίνα με την Μπέσσυ Αργυράκη να απαντά, «Αν κρίνει κανείς από σένα αγάπη μου δεν χρειάζεται να ξέρει για τον μπαμπά!».