«Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό» - Η Σία Κοσιώνη απαντά για την Σουηδική συμμετοχή στην Eurovision 2022

Ξεκαρδιστικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό» - Η Σία Κοσιώνη απαντά για την Σουηδική συμμετοχή στην Eurovision 2022

Ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision 2022 πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12/5 και το Twitter "τρελάθηκε" με την εμφάνιση της Σουηδίας, σχολιάζοντας το γεγονός πως η τραγουδίστρια μοιάζει απίστευτα με την Ελληνίδα παρουσιάστρια Σία Κοσιώνη.

Η ίδια παρά την σοβαρότητα που απαιτεί το επάγγελμά της, είναι ένας ευχάριστος χαρακτήρας που δέχεται την πλάκα και της αρέσει να αυτοσαρκάζεται.

Έτσι, δεν θέλησε να αφήσει το κοινό αδιάφορο και να προσπεράσει τον καταιγισμό σχολίων που δέχθηκε και γι' αυτό ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό Instagram με την εκπρόσωπο της Σουηδικής συμμετοχής στον διαγωνισμό και υποσχέθηκε πως θα τα δώσει όλα για να "σκίσει" με την εμφάνισή της.

Η ξεκαρδιστική ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη για την Σουηδία στην Eurovision 2022

«Παιδιά, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ένταση στον αέρα του ΣΚΑΙ με την παρουσιάστρια και τον και Νίκο Μουτσινά

Στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε καλεσμένη το απόγευμα της Τρίτης 4/5 η Σία Κοσιώνη η οποία μίλησε για όλους και για όλα ενώ αναφέρθηκε και στον γιο της. Μάλιστα, ήρθε η επική απάντηση, όταν ο Νίκος Μουτσινάς της είπε: «Η εκπομπή αυτή σε αγαπάει πολύ. Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια».

«Δόξα Σοι ο Θεός γιατί πραγματικά μη σου τύχει να σε αντιπαθεί ο Νίκος Μουτσινάς. Να σου πω, πες αλήθεια. Όταν ήσουν στον Alpha δεν πολυψηνόσουν… Με συμπαθούσες όταν ήσουν στον Alpha; Έρχονταν τότε και μου έλεγαν «Αυτός ο Μουτσινάς συνέχεια σε κράζει». Εγώ έλεγα εντάξει η δουλειά του είναι. Και μου έλεγαν «Όχι! Σε μισεί»!, του απάντησε εκείνη.

Ο Νίκος Μουτσινάς τότε εξήγησε πως: «Για τα ρούχα σου έλεγα. Θεωρούσα για μένα ότι ήσουν πολύ μετρημένη».

«Ήμουν. Είχες δίκιο. Ενδυματολογικά έχω απελευθερωθεί τα τελευταία 4-5 χρόνια», πρόσθεσε στο τέλος η Σία Κοσιώνη.