"Λιώνει" στο πλευρό του Σάκη Τανιμανίδη η Χριστίνα Μπόμπα - Η τρυφερή εξομολόγηση στα social

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Η Χριστίνα Μπόμπα παρά το γεγονός ότι έχει ένα αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα καθώς μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη πριν από λίγο καιρό έγιναν για πρώτη φορά γονείς, ωστόσο η γνωστή influencer παραμένει αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media. (Δείτε εδώ την τρυφερή ανάρτησή της από τον χορό της με την μικρή Αριάνα)

Αυτή τη φορά η ίδια επέλεξε να δημοσιεύσει τον αγαπημένο της σύζυγο σε έξοδο που είχαν εχθές το βράδυ στο Ζάππειο με αφορμή την εκδήλωση του εξέχοντος ελληνικού οίκου Kessaris, καθώς όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω είναι ντυμένος με κοστούμι. Μάλιστα, στην ανάρτηση δεν δίστασε να γράψει χαρακτηριστικά: (My man).

Η τρυφερή ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

Ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

Πόζαρε με το μπουρνούζι της Χριστίνας Μπόμπα και "έριξε" το Instagram

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι φημισμένος για το χιούμορ του και για τις ξεκαρδιστικές αναρτήσεις του στα social media, είτε από προσωπικές του στιγμές είτε από στιγμιότυπα της ζωής του με την Χριστίνα Μπόμπα και πλέον τις κόρες του. Μία από αυτές ήταν και η περιπέτειά τους στο αεροπλάνο.

Έτσι, το απόγευμα της Πέμπτης 12/5 προχώρησε σε μία ακόμη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, που προκάλεσε τα γέλια του κοινού.

Ο παρουσιαστής δημοσίευσε, λοιπόν, μία φωτογραφία του στο σπίτι του, ποζάροντας χαλαρός με το μικροσκοπικό μπουρνούζι της συζύγου του. Με την πρώτη ματιά, δεν θα το παρατηρούσε κανείς εύκολα, καθώς η φωτογραφία είναι ασπρόμαυρη και δεν ξεχωρίζει ούτε το χρώμα. Παρόλα αυτά, το τόνισε ο ίδιος μέσα από την λεζάντα της ανάρτησης.

Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη

«Το μπουρνούζι είναι της Χριστίνας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σάκης Τανιμανίδης